Maria întreabă, iar Feli Donose se confesează. ”Planul era să adopt, pentru că nu credeam că o să am un soț vreodată”

17 Mai 2021, 18:33


	Maria întreabă, iar Feli Donose se confesează. ”Planul era să adopt, pentru că nu credeam că o să am un soț vreodată”
Citeste mai mult despre: Feli Donose, La Maruta, Maria Gyorfi,
Autor: Diana Oprea

Feli Donose a fost invitata de astăzi a rubricii moderate de Maria Gyorfi. Cântăreața a povestit mai multe despre trecutul ei, dezvăluid ce planuri a avut legate de familie. 

”Mi-am dorit tare mult să am o fetiță. Mi-am dorit să am și un soț, dar nu era neapărat în planurile mele. Planul era să adopt, pentru că...credeam că nu o să am vreun soț vreodată. Pentră că 99% din viața mea mi-am dedicat-o muzicii. În capul meu era așa: e un pic mai ușor să fiu doar eu și cu fetița mea ( pentru că voiam să adopt o fetiță), decât să am și un soț... poate să nu fiu înțeleasă”, a spus Feli. 

Cântăreața a mai dezvăluit că nu este geloasă și că nu crede în dragoste la prima vedere. Iată ce spune despre relația ei cu Cătălin. 

”Cred în pași mici. Până la Cătălin eu nu am avut o relație, poate că am simțit din prima că nu e neapărat ceva de băgat în seamă. Cu Cătălin am avut răbdare, noi am fost la început prieteni. Noi când ne-am văzut prima dată, el locuia în altă țară. Trăiesc pentru prima dată o iubire matură, nu fluturi în stomac”. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies