Maria întreabă, adulții se confesează! Ce mărturisiri a făcut Cristina Joia despre căsnicia sa

19 Iulie 2021, 16:53

Autor: Alina Popa

Cristina Joia a fost luată la întrebări de simpatica Maria Gyorfi la rubrica “Maria întreabă, adulții se confesează”, din cadrul emisiunii La Măruță.

Designerul de la Visuri la Cheie a făcut câteva dezvăluiri interesante despre viața personală. 

La întrebarea “Ai bănuit vreodată că soțul tău te înșală sau că îi place de altă fată?”, Cristina Joia a răspuns fără să stea pe gânduri.

“Una e înșelatul, alta e să admiri sau să placi pe altcineva. Pe parcursul a 15 ani, oamenii pot să admire alți oameni, dar asta nu ia din ceea ce ai tu cu acel om. Eu admir foarte multe fete și de multe ori eu i le arătam...uite ce frumoasă e fata aia! Niciodată nu am făcut lucruri de genul și mi se par reprobabile. Nu știu.. să cauți în telefon, pentru că omul ăla alege în fiecare zi să fie cu tine și într-o zi poate să nu mai aleagă. Faptul că tu îi cauți în telefon, că îl întrebi la ce oră te întorci… asta nu ajută deloc. Dacă aș afla lucrul acesta, probabil că aș vrea să înțeleg în primul rând de ce s-a întâmplat. După aceea aș putea să iau o decizie în consecință. Adică nu m-aș duce să-l ard pe rug! E important și să ai capacitatea de a ierta”, a declarat Cristina Joia. 

Designerul a dezvăluit și de la ce pornesc “disputele” la ea în familie.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies