• PRO TV
  • Maria Constantin, Paul Ipate si Vasile Calofir sunt cei trei finalisti "Ferma vedetelor". Marea Finala e ASTAZI la Pro TV

Maria Constantin, Paul Ipate si Vasile Calofir sunt cei trei finalisti "Ferma vedetelor". Marea Finala e ASTAZI la Pro TV

Maria Constantin, Paul Ipate si Vasile Calofir sunt cei trei finalisti "Ferma vedetelor". Marea Finala e ASTAZI la Pro TV

Trei luni si jumatate de munca, de foame, de convietuit alaturi de oameni necunoscuti in conditii de viata ca acum 100 de ani, fara confort, fara acces la tehnologie si fara contactul cu cei dragi vor lua sfarsit sambata la 20:30, cand va avea loc marea finala Ferma vedetelor. Doar trei au reusit sa ajunga pana in momentul decisiv: Maria Constantin, Paul Ipate si Vasile Calofir, Lili Sandu fiind eliminata ieri seara la votul negativ.

Editia de ieri seara a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, fiind urmarita de 1.6 milioane de telespectatori, la nivel national. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 22:25, a reunit 2.2 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 9.7 puncte de rating si 29.3% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 4.5 puncte de rating si 13.6% share.

Organizarea nuntii a mobilizat intreaga ferma. Totul a fost pus la punct pana la ultimul detaliu. Intre amenajari si decorari, fermierii au mai gasit putin timp pentru a pune la punct ultimele strategii pentru votul decisiv. 


Iulia a venit cu mireasa si alaiul ei de nuntasi pentru a incepe pregatirile si a pune in practica vechile traditii romanesti de nunta. In timp ce Maria canta Ia-ti mireasa ziua buna, Lili si Sorana au machiat-o si i-au pus coronita de flori in par: “Eu am fost extrem de emotionata, mi s-a parut ca sunt mai emotionata ca mireasa!”, a declarat Elena.  Nea Rata a adus mirele, l-a barbierit si a tinut cont de traditiile romanesti. Fermierii i-au ascuns mireasa, iar Vasile a fost o dublura de exceptie. Mirele a avut un soc cand l-a descoperit pe el in locul alesei inimii lui. 

Veselia s-a incins in ferma dupa slujba religioasa plina de emotie. Microfonul a migrat pe rand de la Saveta, la Maria si chiar la Marcel, iar bucuria si dansul au cuprins intreaga ferma, oferindu-le mirilor o aminitre unica, de neuitat. Aceasta nunta a incununat atat eforturilor lor de-a lungul competitiei, cat si faptul ca au reusit sa duca la bun sfarsit misiunea principala primita la intrarea in casa de a reda stralucirea fermei in care se organizau nunti odinioara. 

Alaiul de fermieri s-a mutat in arena duelistilor pentru momentul votului decisiv mult asteptat, care a reusit sa creeze atat de multe controverse in ultimele zile petrecute impreuna. Emotii multe au acaparat arena cand fermierii au citit scrisorile puse in capsula timpului, pe care Nea Rata a dezgropat-o impreuna cu Benny. Cei patru finalisti au avut sansa de mai spune cateva cuvinte pentru a inclina balanta voturilor negative: „Acest vot nu este o polita de platit pentru ca, la finalul acestui vot, unul dintre cei patru va trebui sa plece acasa!”, a tinut Iulia sa le reaminteasca fermierilor eliminati. 


Pe rand, fermierii au pasit in arena incarcati de emotie, pentru a pune cate o piatra cu mesaj in galetusa cu numele fermierului pe care au dorit sa il elimine. Solidaritatea intre cei care au intrat de la inceput in ferma si pirati a impartit majoritatea voturilor negative intre Lili si Vasile.

Strunila a fost singurul care a avut curajul sa spuna lucurilor pe nume, iar votul sau a fost singurul acordat Mariei: „In primul rand se duce catre Maria votul meu negativ, pentru ca nu sunt absolut deloc de acord cu felul in care s-au comportat Maria si Marcel, de la inceput pana la final! Intrebarea mea este: sunt Maria si Marcel niste caractere indoielnice si niste prefacuti?”. Reactiile la discursul sau nu au intarziat sa apara: „M-a socat cat de transant a fost, dar ma bucur ca a fost singurul care a avut curaj sa spuna adevarul!” a spus Paul, iar Marcel a completat: „Si-a batut singur cuie in talpa!”. 

Decizia finala a cantarit greu pe umerii Elenei. Vasile si Lili au fost la egalitate de voturi, iar Elena a avut ultimul cuvant de spus in alegerea celor trei finalisti. „Nu i-am facut nicio promisiune lui Vasile, noi am promis sa avem grija unii de altii un timp scurt. Eu nu fac planuri pentru vreme indelungata, nu fac planuri pentru finala, de aceea o sa pun piatra la tine. Pentru ca ai venit si mi-ai spus asta. Oricum sunt bucuroasa ca te-am cunoscut! Nu ma asteptam ca o diva de L.A. spala vasele si executa tot ce ii spun in bucatarie.”, a spus Elena inainte de a pune piatra in dreptul lui Lili, trimitandu-i in marea finala pe Maria, Paul si Vasile. 

“Acesta nu a fost un act de lasitate si nu am vrut sa influentez, dar am dat dovada de intelepciune cand am luat aceasta decizie. Mi-am dat seama ca ar fi mai bine sa ma opresc aici si sa las alti oameni, care isi doresc din suflet acest premiu!”, a declarat Lili. 


Tensiunile din ferma nu se opresc aici, concurentii mai au inca un hop important de trecut: votul pozitiv care trimite unul dintre cei trei finalisti direct in finala. “Strategiile in momentul asta normal ca vor fi din ce in ce mai aprige. Mircea si Marcel vor incerca din nou sa minta foarte mult in privinta mea, astfel incat sa voteze cu Maria sau Vasile!”, a marturisit Paul. 

Sambata, de la 20:30, marea finala Ferma vedetelor se va da intre cei trei finalisti: Maria, Paul si Vasile. Telespectatorii vor vedea probe dure, ce vor pune la incercare toate abilitatile fizice si psihice ale celor trei, dar si cine va fi cel ales sa mearga direct in lupta finala. Care dintre cei trei va reusi sa castige marele premiu de 50.000 de euro si titlul de Fermierul anului, ramane de vazut numai la PRO TV. 

Pana sambata telespectatorii pot vota Cel mai harnic fermier, la numarul 1276, trimitand un SMS (tarif 0,48€ - TVA inclus) cu numarul aferent favoritului: 

  • 01. VASILE
  • 02. ANDA
  • 03. AMI
  • 04. MIRCEA
  • 05. DENIS
  • 06. SORANA
  • 07. MARIA
  • 08. LILI
  • 09. MARCEL
  • 10. OCTAVIAN
  • 11. ELENA
  • 12. SAVETA
  • 13. PAUL
  • 14. BENNY
  • 15. VIOREL
  • 16. ROXANA.

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni