• PRO TV
  • Margherita, apariții incendiare pe internet. Cum se filmează vedeta, în timp ce Fulgy se află în mijlocul unui scandal

Margherita, apariții incendiare pe internet. Cum se filmează vedeta, în timp ce Fulgy se află în mijlocul unui scandal

Margherita, apariții incendiare pe internet. Cum se filmează vedeta, în timp ce Fulgy se află în mijlocul unui scandal

Săptămânile trecute au fost foarte intense pentru Fulgy, care a reușit să ajungă în atenția tuturor după mai multe derapaje.

După ce a avut mai multe ieșiri necontrolate și a făcut dezvăluiri neașteptate despre mai multe vedete din România, Fulgy ar fi fost agresiv verbal inclusiv la adresa tatălui său. Ioniță de la Clejani ar fi ajuns chiar să anunțe poliția și, în cele de urmă, Fulgy ar fi fost internat la Spitalul de Psihiatrie. 

În tot acest timp, Margherita, fiica Clejanilor și sora lui Fulgy, și-a continuat activitatea pe rețelele sociale, ba chiar nu a ezitat să se filmeze în cele mai incendiare ipostaze, atât pe Instagram, cât și pe TikTok. 

@margheritamorningstar

 

♬ sunet original - Margheritamoringstar

Recent, aceasta a postat pe TikTok un filmuleț în care dansează lasciv atât pe mașina ei, cât și pe mașina fratelui său, Fulgy. Melodia pe care a ales-o este un mesaj la adresa celor care i-a pus la zid în această perioadă: ”Dușmanilor, fiți cuminți, nu aveți cum să mă opriți. Nu vă țin puterile să clintiți valorile”.

Sursă foto: Instagram Margherita

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni