• PRO TV
  • Maraton LIVE de 24 de ore la Virgin Radio! Cei mai tari artiști au făcut noapte albă alături de Andrei Niculae

Maraton LIVE de 24 de ore la Virgin Radio! Cei mai tari artiști au făcut noapte albă alături de Andrei Niculae

Maraton LIVE de 24 de ore la Virgin Radio! Cei mai tari artiști au făcut noapte albă alături de Andrei Niculae

Recent, aproape 30 de artiști și vloggeri apreciați din România au participat la un maraton LIVE de 24 de ore, condus de Andrei Niculae, de la Virgin Radio.

Emisiunea-maraton, condusă de Andrei Niculae, a început vineri, la 10 dimineața, și s-a încheiat sâmbătă dimineața, la ora 10.

Antonia, Velea, Otravă, Ruby sau Dorian Popa s-au numărat printre invitații lui Andrei, au răspuns întrebărilor fanilor Virgin și au fredonat alături de acesta cele mai tari piese, care au făcut istorie la vremea lor.

Totul a început acum ceva timp, când am făcut șase ore un maraton întâmplător la radio. Pur și simplu, lipsea o colegă și am zis: eu o să fac un maraton și o să chem 6 artiști la Virgin Radio și o să vorbim, pur și simplu. Apoi, am făcut cel de 9 ore și apoi am ajuns la 12 ore. Și, acum, suntem la 24 de ore”, spune Andrei Niculae.

Irina Rimes, Raluka, Noaptea Târziu, Adina Buzatu, Liviu Teodorescu, Mark Stam, Ana Baniciu, Alina Eremia, AMI s-au aflat și ei printre artiștii care au răspuns invitației lui Andrei Niculae, ajutându-l pe acesta să rămână ON Air timp de 24 de ore. 

Vloggerițele Irina Deaconescu și Mădălina Cazacu s-au amuzat, au dansat și au vorbit în direct cu telespectatorii. Nu a lipsit de la petrecerea-maraton Vali Dobrogeanu, realizatorul emisiunii online ”Rezumatul zilei”, în timp ce AMI a venit cu forțe proaspete și energizante pentru Andrei: fresh de portocale și ciocolată de casă.

”Și am ajuns la finalul maratonului lui Niculae. Au fost 24 de ore pline de oameni frumoși. Vă mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine. Nu am crezut că o să reușesc, dar uite că se întâmplă. Am reușit împreună și nu singur. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine!”, a încheiat Andrei Niculae, după maratonul de 24 de ore LIVE la Virgin Radio. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni