• PRO TV
  • Mama lui Culiță Sterp, despre mariajul fiului ei cu Carmen de la Sălciua: “Și-a părăsit casa și soțul”

Mama lui Culiță Sterp, despre mariajul fiului ei cu Carmen de la Sălciua: “Și-a părăsit casa și soțul”

Mama lui Culiță Sterp, despre mariajul fiului ei cu Carmen de la Sălciua: “Și-a părăsit casa și soțul”

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au fost căsătoriți, însă mariajul lor nu a durat foarte mult, iar despărțirea lor n-a fost lipsită de reproșuri, de ambele părți. 

Cei doi au divorțat în 2019, iar în prezent fiecare își vede de viața lui. Carmen de la Sălciua iubește din nou și se declară mai fericită decât niciodată, iar Culiță Sterp a devenit tătic. 

Ce spune mama lui Culiță Sterp despre Carmen de la Sălciua

Mama Geta a declarat recent pentru playtech.ro că fosta sa noră s-a integrat în familie, însă a fost dezamăgită de cântăreață. „Carmen, vă spun sincer, s-a integrat foarte bine și foarte repede în familia noastră. Chiar m-a bucurat treaba asta, fiindcă știți și dumneavoastră cum e cu poveștile astea dintre mama soacră și noră. Dar cu Carmen nu am avut probleme pe partea asta. Dezamăgirea a venit mai târziu, când Carmen și-a părăsit casa și soțul.

Am fost dezamăgită foarte tare. Ea ar fi trebuit, după mintea mea, să nu facă asta, să plece la prima problemă. Poate că a avut dreptate și Culiță a greșit. Bărbatul e diferit față de noi femeile, așa că poate mai trebuie să-l lași să experimenteze. Nu spun doar eu asta, o spun și cei mai în vârstă ca mine!”, a declarat aceasta pentru sursa citată. 

Sursă foto: Arhiva/Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni