• PRO TV
  • Mama Elenei Chiriac o corectează pe Tonciu: “Nu mi se pare în regulă că fiecare slăbiciune e interpretată"

Mama Elenei Chiriac o corectează pe Tonciu: “Nu mi se pare în regulă că fiecare slăbiciune e interpretată"

Emisiunea La Măruță a continuat cu intervenția telefonică a mamei Elenei Chiriac. Ea a vorbit în direct despre momentele grele prin care fiica ei a trecut. 

În cel mai recent episod Survivor România, luptătoarea de taekwando în vârstă de 19 ani a avut nevoie de asistența medicului pe bancă, în cadrul probei de comunicare. Ea a acuzat stări de rău după ce a fost învinsă de Ramona Crăciunescu.

Îmi fac griji când o văd așa.Vreau să-i fie bine”, a spus în direct mama Elenei Chiriac.

Apoi, ea a ținut să explice că nu e de acord cu Andreea Tonciu. Fosta concurentă Survivor a spus că se vede clar că Elena e apropiată de Cătălin Zmărăndescu.

Nu mi se pare că încalcă vreo lege. Nu e ușor sa pleci din confort. Și chiar nu mi se pare în regulă că fiecare slăbiciune e analizată și interpretată… Nimic din ce face Elena nu mi se pare în neregulă. Dimpotrivă, dă tot ce poate ea în competiția asta! (...) Dacă te încălzești de cineva, gata, toți spun, e clar, sex!”, a argumentat mama Elenei. 

Dar de ce nu s-a apropiat de o fată?”, a întrebat-o Andreea Tonciu pe mama concurentei, aceasta explicând că “de mică ea a fost în gașca băieților, având un frate mai mare”.

Cătălin Măruță a mai rugat-o să-i transmită un mesaj fiicei sale: “Mi-e tare dor de ea si sunt tulburată când o văd că îi e greu. O iubesc infinit și o sfătuiesc, din păcate, să nu se încreadă în nimeni de acolo”.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni