• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mama Andreei Tonciu, despre drama de acasă: ”Plânge când vede că mama ei pierde. Suntem șocați de reacția copilului”

Mama Andreei Tonciu, despre drama de acasă: ”Plânge când vede că mama ei pierde. Suntem șocați de reacția copilului”

În ediția specială de azi „La Măruță”, Maria, mama Andreei Tonciu a făcut în platoul emisiunii câteva dezvăluiri emoționante. Întrebată de Cătălin cum vede experiența fiicei sale din Republica Dominicană, Maria a răspuns fără rețineri că este “foarte îngrijorată”.

În cel mai recent episod din „Survivor România”, atât Faimoșii, cât și Războinicii au trecut printr-o nouă probă extrem de grea. Odată cu aceasta au apărut, din nefericire, și accidentările.

Relu Pănescu din echipa Războinicilor a fost primul accidentat, apoi a urmat Andreea Tonciu. Acest lucru a stârnit îngrijorare și controverse printre concurenți. 

Din cauza stărilor de leșin, Andreea Tonciu a ajuns pe mâna medicilor, iar acum concurenta este sub atenta lor observație. Colegii de echipa Faimoșilor speră ca Andreea să se recupereze cât mai rapid pentru a se putea întoarce în competiție. 

După toate aceste experiențe dificile, cât și despre personalitatea controversată a vedetei, am putut afla de la însăși Maria Tonciu, mama Andreei, care a acceptat să vorbească cu sinceritate în direct. 

Cred că e un dor imens de fata ei, Rebeca. Dacă Andreea ar putea să o vadă pe fetiță cum reacționează la tot ce se difuzează despre ea în emisiune, cred că n-ar mai sta nicio secundă acolo. Copilul este traumatizat de ceea ce vede. Plânge non-stop când vede că mama ei pierde, are niște emoții fantastice. Suntem efectiv șocați de recția copilului. (…) Când a văzut că mami e pe targă, micuța de ea chiar a trait o mare trauma”.

Întrebată dacă ea va fi propusă pentru eliminare pentru că Andreea nu s-a putut adapta din punct de vedere social, Maria Tonciu a răspuns: “Nu cred că nu s-a adaptat... Cred că o vor propune spre eliminare din punct de vedere medical. E o traumă pentru ea faptul că n-a dormit de atâtea nopți, că nu mănâncă... Soțul ei, Daniel e șocat de ce trăiește ea acolo”.

Andreea un om mai realist și este mai directă câteodată, mai vulcanică, o fire care chiar nu se teme să spună lucrurilor pe nume”, a conchis Maria Tonciu. 

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni