• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mama Andreei Tonciu, despre eliminarea fiicei sale la Survivor: “Îmi dau seama că ea chiar a trăit o traumă”

Mama Andreei Tonciu, despre eliminarea fiicei sale la Survivor: “Îmi dau seama că ea chiar a trăit o traumă”

Mama Andreei Tonciu a revenit în platoul emisiunii La Măruță pentru a discuta despre eliminarea fiicei sale din competiția Survivor România 2022.

Marți seară, 25 ianuarie, episodul s-a încheiat cu etapa consiliului de nominalizare, acolo unde Andreea Tonciu a aflat că a fost votată de către public pentru eliminare. Emoționată, cu gândul la faptul că o va vedea curând pe Rebeca, fetița ei, fosta concurentă a oferit câteva declarații sincere: ”Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru tot și vreau să-mi cer scuze dacă am greșit cu ceva. Sper că vom avea o prietenie frumoasă”. 

Astăzi, după două săptămâni de competiție, controverse și după eliminarea Andreei, Maria Tonciu a explicat telespectatorilor că nu se aștepta ca fiica ei să fie scoasă din joc.

Sincer, cred că nimeni nu se aștepta ca Andreea să fie scoasă, dar spre suprinderea noastră și spre marea noastră bucurie, abia o așteptăm acasă. Și pentru fiica ei este minunat! Rebeca a plâns după ce s-a terminat emisiunea, nu vă exagerez, o oră. De ce credeți că a fost tristă? Că a rămas Otilia singură. Nu pot să cred că n-a plans după Andreea și a plâns după prietena ei, Otilia care a rămas singură. Ne-a uimit lucrul acesta, empatia ei”.

Cătălin Măruță a spus în emisiune, mai în glumă sau mai în serios, că Andreea Tonciu ar putea intra lejer în Cartea Recordurilor cu totalul orelor nedormite la Survivor: “Măcar să se aleagă și ea cu ceva după show-ul acesta. Merită!”.

Imediat după eliminare, Maria Tonciu a avut o discuție telefonică cu Andreea din care a reieșit faptul că experiența vedetei la Survivor a fost una cu adevărat dificilă.

Am vorbit cu Andreea și încă e șocată de ce a trăit acolo. (…) Noi, cei din fața ecranelor, percepem show-ul foarte frumos, dar dacă fizic ești acolo e cu totul altceva. Eu o cunosc foarte bine pe Andreea și îmi dau seama că ea chiar a trăit o traumă. Tot timpul auzea zgomote, urlete de animale… Pentru ea a fost un șoc că n-a putut să se odihnească. Dacă dormea, sigur avea mai multă energie”.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni