• Emisiuni
  • La Măruță
  • Majda Aboulumosha se mută în Turcia în numele iubirii! Va prezenta un show matrimonial inedit

Majda Aboulumosha se mută în Turcia în numele iubirii! Va prezenta un show matrimonial inedit

În emisiunea "La Măruță" de miercuri, 8 septembrie, invitatele lui Cătălin Măruță au fost Majda Aboulumosha și fiica ei, Jacqueline. Majda a vorbit despre un nou proiect foarte interesant în care este implicată și care o va ține departe de casă și de fiica ei pentru mai bine de cinci luni.

Majda a pășit în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță alături de fiica ei, Jacqueline. Prezentatorul i-a oferit un ursuleț de pluș fetiței căci astăzi își sărbătorește ziua de nume. Apoi, Majdei i-a fost dată o pereche de căști, iar Jacqueline a răspuns unei serii de întrebări despre mama sa. Întrebată dacă Majda petrece mult timp uitându-se în oglindă sau făcându-și poze, Jacqueline a răspuns că uneori actrița o roagă să îi facă fotografii, însă nu exagerează nici la capitolul poze, nici la cel al oglinditului. 

Cătălin Măruță a aflat de la Jacqueline că mama acesteia gătește o plăcintă de mere excelentă și că vedeta încearcă să fie mereu calmă, conflictele fiind lucrul pe care îl detestă cel mai mult. 

După ce jocul a luat sfârșit, a sosit rândul Majdei să vorbească despre noutățile din viața ei! Luni ea va pleca în Turcia, acolo unde va petrece nu mai puțin de cinci luni! Motivul pentru care Majda se va afla atât de mult timp departe de Jacqueline este unul simplu: a acceptat să fie prezentatoarea unui show matrimonial, care va fi difuzat pe PRO 2. 

"Plec pentru cinci luni de zile pentru că așa cum ați auzit începe o nouă emisiune, Femeia Alege, pe Pro 2. Eu cred foarte mult în acest show. Este live, zi de zi, oamenii ne pot vedea 24 de ore din 24, timp de șapte zile, pe Voyo, iar pe TV vom fi de la ora 13, de la ora 19 și de la ora 22.30. Este vorba despre cinci femei puternice și este vorba despre iubire. Eu cred că toți oamenii de acasă se vor regăși în poveștile lor. Îmi doresc să aibă un impuls, să îi facă să creadă în continuare în iubire și în a-și găsi echilibrul", a povestit Majda.

Emisiunea se numește "Femeia alege" și va putea fi urmărită și în mediul online. Majda a găsit o soluție ca fetița sa să nu îi simtă lipsa și a declarat că Jacqueline o va vizita la sfârșitul săptămânii. Mai mult decât atât, prezentatoarea nu își face griji că nu se va integra în Turcia pentru ca ea consideră țara în care au loc filmările o a doua casă.

Vezi întregul interviu în materialul video de mai sus
De onomastică, fiica Majdei dă totul din casă

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni