• PRO TV
  • Mai rar asemenea curaj. Ana Braga, surprinsa intr-un costum de politista la benzinarie

Mai rar asemenea curaj. Ana Braga, surprinsa intr-un costum de politista la benzinarie

Mai rar asemenea curaj. Ana Braga, surprinsa intr-un costum de politista la benzinarie

Nu e prima oara cand Ana Braga reuseste sa atraga toate privirile atunci cand merge sa isi alimenteze masina cu combustibil. Vedeta alege cele mai "inspirate" tinute atunci cand trebuie sa faca o oprire intr-o benzinarile. 

Ana Braga este un fost model Playboy si se mandreste cu un corp super sexy, pe care nu ezita sa si-l expuna in cele mai sumare tinute.

Recent, "fata din Ipanema" a fost in centrul atentiei intr-o benzinarie. Imracata intr-un costum de politista, Ana a coborat din masina pentru a isi alimenta automobilul, sub privirile uimite ale celorlalti clienti. Fotografii au fost si ei pe faza si au pozat-o in toate ipostazele posibile. 

Asa cum era de asteptat, costumul de politista purtat de Ana Braga a fost evident unul extrem de sexy si decoltat. Nu au lipsit din peisaj cizmele peste genunchi, cu toc inalt si bereta.




Sursa FOTO: Splash News

Originara din Rio de Janeiro, blonda de 36 de ani s-a stabilit in urma cu 20 de ani in Statele Unite, unde si-a facut un renume atat ca model de tabloid, cat si ca dansatoare. Acum traieste si lucreaza acum ca model, tot in Statele Unite. Ana a aparut in concerte alaturi de Pitbul, Gloria Estefan sau de Lil' John, dar se pare ca nu si-a gasit un loc in acest domeniu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni