• PRO TV
  • Magda Palimariu vorbeste sambata, la "Ce se intampla, doctore?" despre relaxare si pictura

Magda Palimariu vorbeste sambata, la "Ce se intampla, doctore?" despre relaxare si pictura

Magda Palimariu vorbeste sambata, la "Ce se intampla, doctore?" despre relaxare si pictura

Sambata, de la 10:30, Oana Cuzino va continua misiunea de a vorbi despre calitatea vietii si va aduce in discutie mai multe aspecte necunoscute. 

Daca in editia trecuta tema a fost compozitia apei pe care o bem, saptamana aceasta va fi somnul, care este, de departe, cea mai buna metoda de relaxare la care putem apela.

Tot in editia de sambata, Oana va vorbi si despre miere, polen si laptisor de matca, toate aflate intr-un context surprinzator, pe care, de obicei, le combinam cu lactate fermentate pentru o serie de beneficii. Pe de alta parte, vom afla si de ce trebuie sa ne ferim de un alt tip de mix, extrem de toxic: citrice si tratament medicamentos.

La capitolul parenting vom invata despre fundamentul pe care se consolideaza cunostintele la scoala: atasamentul primar. Cei mici trebuie sa aiba mereu alaturi de ei doua persoane disponibile, capabile de protectie si, mai ales, fara teama de a-si exprima afectiunea. Aceste persoane sunt, de fiecare data, proprii parinti.

Invitata editiei de saptamana aceasta va fi Magda Palimariu. Frumoasa prezentatoare se relaxeaza pictand si va vorbi despre aceasta pasiune. ”Pentru mine, pictura este o relaxare, e ca o terapie. Tot timpul am desenat si faceam schite de cand eram copil, nu m-am apucat sa pictez asa, brusc.”, spune Magda, care in fiecare an de ziua ei primeste cel putin un tablou de la prieteni. Mai multe vom afla sambata, de la 10:30.

"Ce se intampla, doctore?" este emisiunea in care Oana Cuzino acorda atentie celui mai important aspect din viata noastra – sanatatea şi cauta raspunsuri, impreuna cu invitatii sai, la tot ce este necesar pentru a ramane in forma atat fizic, cat si psihic. 

"Ce se intampla, doctore?", in fiecare sambata, numai la Pro TV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni