• Emisiuni
  • La Măruță
  • Magda Pălimariu: "Am ales trei nume pentru băiețelul care urmează să se nască"

Magda Pălimariu: "Am ales trei nume pentru băiețelul care urmează să se nască"

La 42 de ani, Magda Pălimariu va deveni pentru prima oară mama unui băiețel.

Nu știe încă dacă va naște natural sau prin cezariană, dar e conștientă că prima variantă e preferată în Norvegia. În ceea ce privește numele copilului, a mărturisit La Măruță că are trei variante, dar nu spune care sunt acestea. 
 
După căsătorie, Magda Pălimariu s-a mutat alături de soțul ei, într-o casă aflată la câțiva kilometri de Olso.
 
„Ionuț este român, a făcut studiile aici, s-a mutat la 20 de ani. S-a născut la Iași, a plecat din țară la 16 ani, iar la 20 de ani a venit aici la facultate.”




Frumoasa Magda este însărcinată în 7 luni și va avea un băiețel. Pentru VIVA, vedeta a povestit:

„Ne-am dorit amândoi foarte tare această sarcină, așa că a fost o bucurie imensă pentru noi. Mă bucur că Dumnezeu ne-a fost alături și ne-a îndeplinit dorința și că, iată, mai sunt câteva săptămâni până vom face cunoștință cu bebelușul. Sunt însărcinată în 7 luni, iar termenul este în prima jumătate a lunii august. Așadar, o să fie tot Leu, ca mami. (zâmbește)”

„Am avut o perioadă destul de grea în primele cinci luni, de aceea am și decis să iau această pauză prelungită de la muncă. Stări de greață, vertij, oboseală, dureri – le-am avut pe toate. Și nici nu fac parte din categoria gravidelor care dorm foarte mult în perioada sarcinii. Din contră, dorm destul de puțin, așadar mă simt destul de epuizată zi de zi, cu toate că înțeleg că perioada grea, în care nu mai poți dormi deloc, abia de acum începe. (râde) Dar gândul că în curând o să îmi țin copilașul în brațe și bucuria pe care o am în suflet știind că nu mai e mult până în acel moment îmi dau putere să trec peste toate."

FOTO: MAGDA PĂLIMARIU INSTAGRAM

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni