• PRO TV
  • Madalina Petre de la RedBlonde locuieste cu un membru al trupei Rolling Stones

Madalina Petre de la RedBlonde locuieste cu un membru al trupei Rolling Stones

Madalina Petre de la RedBlonde locuieste cu un membru al trupei Rolling Stones

Madalina Petre, jumatatea de la RedBlonde, este o mare iubitoare de animale si spune ca impreuna cu familia sa detine acasa o adevarata “menajerie”. Cel care insa ii inveseleste toate zilele este Mic Jagger, nicidecum solistul de la Rolling Stones, ci un Yorkshire Terrier Toy care nu duce lipsa de jucarii si hainute pe masura.

Iti plac animalele? Ai vreun animal de companie? Cat de mult inseamna pentru tine? Care e numele lui de alint?
Imi plac animalele si impreuna cu familia mea detinem o adevarata menajerie. O sa va spun pe scurt povestea fiecaruia si o sa vi-i arat pe rand! Al meu personal este un Yorkshire Terrier Toy, pe numele lui Jagger (de la solistul trupei The Rolling Stones)… Mic(k) Jagger. Mama detine un pug, Kimmy, un caniche, Bertha, o persona, Princess si pe Misu, un pisic genial, de altfel si fratele pisicii detinute de colega mea Alinutza. Am mai avut de asemenea un exemplar superb de presa canario, Beka... din pacate din cauza unui incident cu un alt caine a trebuit sa o duc inapoi in canisa ei.

Ai timp sa te ocupi suficient de el? Ce jucarii ii cumperi? Dar hainute?
Am timp pentru ca Jagger este mic si este un caine strict de companie, desi multi zic ca ar fi si de paza. Este foarte dragut si s-a obisnuit cu programul meu oarecum haotic! Are si jucarii, si hainute, tocmai pentru ca ii permite statura si este si o necesitate pe timp friguros. Dar cel mai mult il fascineaza papucii de casa si anumite obiecte care nu sunt jucariile lui.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni