• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mădălin Ionescu, declarații explozive la provocarea lui Cătălin Măruță

Mădălin Ionescu, declarații explozive la provocarea lui Cătălin Măruță

Mădălin Ionescu, declarații explozive la provocarea lui Cătălin Măruță

Invitat pe platoul "La Măruță", Mădălin Ionescu a pus DA provocării sosurilor iuți și a oferit detalii explozive din viață sa intima, dar și profesională.

Provocarea "Spui tot sau îți ia gura foc" a început în forță pentru Mădălin Ionescu, care a fost întrebat care sunt cele mai enervante trei lucruri pe care le face soția sa. Lipsit de inhibiții acesta a răspuns sincer:

"Doarme puțin, facem foarte mult sex și e foarte deșteaptă".

La a doua întrebare pusă de Cătălin, invitatul a dezvăluit care a fost cel mai enervant invitat pe care l-a avut în cadrul emisiunii sale: Vadim Tudor.

"La prima lui ieșire a venit la mine și a plecat după cinci minute. (...) L-am întrebat dacă și-a cumpărat diplome de pe net. M-a lăsat cu o oră liberă (...)".

O altă întrebare la care a răspuns fără reținere Madalin Ionescu a fost următoarea: "Dacă nu ai fi căsătorit, Cristina n-ar exista și ai fi obligat să te însori mâine cu o vedetă din România, măritată sau nemăritată. Care ar fi alegerea ta?

"Corina Chiriac", a raspuns acesta sincer. "E o fantezie veche (...) În acest fel descoperă oamenii cât de ciudat, cât de kinky sunt".

Vezi interviul complet în materialul video de mai sus:

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni