• PRO TV
  • Macanache, probleme cu polițiștii în miez de noapte. A primit o amendă usturătoare

Macanache, probleme cu polițiștii în miez de noapte. A primit o amendă usturătoare

Macanache, probleme cu polițiștii în miez de noapte. A primit o amendă usturătoare

Bogdan-Constantin Dinescu, alias Macanache, a fost ridicat de polițiștii locali din Capitală miercuri noapte și dus la secție. Cântărețul a fost amendat cu o sumă uriașă pentru că a lipit afișe în centrul Bucureștiului.

Macanache a fost ridicat de polițiștii locali ai Capitalei de pe Bulevardul Elisabeta, la câțiva pași de sediul Primăriei generale. Cântărețul a fost surprins în timp ce lipea pe ziduri afișe de promovare a noului său album - „Moft”, scrie evenimentar.ro. El a fost transportat la sediul Poliției Locale pentru întocmirea unui proces-verbal pentru abaterea care e sancționată cu amenzi cuprinse între 1.000 și 10.000 de lei

Contactat de PROTV.RO, Macanache ne-a spus cum s-au întâmplat lucrurile.

„Evenimentul s-a petrecut pe strada Regina Elisabeta. Lipeam afișe. La un moment dat, un agent de poliție a venit și m-a surprins în timp ce-mi făceam treaba. Au fost super ok oamenii, au fost băiețași, cum s-ar zice. Am completat amenda, am semnat-o și cam asta e. Partea nasoală e că nu avem unde să lipim afișe. Adică, unde să le lipesc? La mine în casă? Nu există decât vreo două locuri în care poți să lipești legal afișe, în care oricum sunt tone de afișe”, a declarat Macanache pentru PROTV.RO.

Rapperul mărturisește că polițiștii i-au aplicat amenda minimă (1.000 de lei), după ce i-au adus la cunoștință că legea le permite să-i aplice amenda maximă (10.000 de lei). „Eu am dat 1.000 de lei pe toate afișele, pe aracet și orice. E greu ca artist independent să-ți faci reclamă. Ne descurcăm cum putem, iar eu m-am gândit să-mi lipesc afișele singur, că nu am bani să plătesc pe nimeni”, a mai spus Macanache, precizând că va plăti amenda.

FOTO: Macanache Instagram

Deși l-au ridicat pentru o abatere de la un regulament local, polițiștii n-au știut în baza cărui act normativ să-l amendeze și au solicitat ajutor prin telefon de la un coleg care le-a citit paragraful. Scenele amuzante au fost înregistrate de Macanache și postate pe InstaStories și preluate de sursa citată. Rapperul și-a vărsat nervii pe primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea, pe care o acuză că nu a amenajat locuri speciale pentru afișe publicitare. Atenție! Filmulețul conține cuvinte și expresii pe care unii dintre dumneavoatră le-ar putea considera injurioase! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni