• PRO TV
  • "Lumea spune ca sunt nebuna, dar eu m-am casatorit din dragoste". Cum arata sotul acestei femei: FOTO

"Lumea spune ca sunt nebuna, dar eu m-am casatorit din dragoste". Cum arata sotul acestei femei: FOTO

"Lumea spune ca sunt nebuna, dar eu m-am casatorit din dragoste". Cum arata sotul acestei femei: FOTO

In ultimii 10 ani, o artista din Australia pe nume Jodi Rose a calatorit in toata lumea ca sa inregistreze vibratiile din cablurile podurilor, ca apoi sa foloseasca sunetele pentru a crea muzica experimentala.

Se poate spune ca in timp a cladit o relatie de-a dreptul intima cu podurile si recent a decis sa oficializeze acest lucru, casatorindu-se cu un pod din sudul Frantei, relateaza aufeminin.com, citat de www.stirileprotv.ro.

Le Pont du Diable (Podul Diavolului) este vechi de 600 de ani, iar pentru Jodi este “alesul”. Dupa ce a vazut zeci de poduri interesante in toata lumea, a decis ca vrea sa-si celebreze dragostea pentru poduri cu acesta.

Ma face sa ma simt conectata cu lumea. Este stabil, adanc infipt in pamant, in timp ce eu sunt nomada. Imi ofera un sentiment de stabilitate. Este sotul perfect: puternc si stabil”, spune Jodi Rose.



Pentru nunta unica, Jodi si-a cumparat rochie de mireasa si a comandat un buchet. La ceremonie au participat zeci de oameni, inclusiv primarul celei mai apropiate localitati.

Nunta a fost doar un simbol al iubirii pentru poduri pentru ca o astfel de casatorie nu poate fi recunoscuta oficial.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni