• Emisiuni
  • La Măruță
  • Luis Gabriel și iubita Haziran se pregătesc să devină părinți pentru prima dată: "Au fost doi copii, dar unul s-a pierdut"

Luis Gabriel și iubita Haziran se pregătesc să devină părinți pentru prima dată: "Au fost doi copii, dar unul s-a pierdut"

Cântărețul Luis Gabriel și iubita sa, Haziran, au fost invitații lui Cătălin Măruță în cadrul emisiunii pe care acesta o moderează. Cei doi au toate motivele de bucurie pentru că vor deveni părinți pentru prima oară.

Luis Gabriel trece printr-o perioadă foarte bună, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Melodiile sale sunt apreciate, iar iubita sa l-a anunțat că este însărcinată. Invitați la Măruță, tinerii îndrăgostiți au vorbit despre planurile de viitor și despre schimbările importante din viața lor. 

"Încă nu știm dacă voi avea băiat sau fată. Sunt însărcinată în șase săptămâni", a spus Haziran. 

"Iubita mea a sângerat, am fost la spital și am aflat că au fost doi copii, dar unul s-a pierdut...bine că acum este bine totul. Săptămâna viitoare probabil vom auzi și bătăile inimii la ecografie", a completat și Luis Gabriel. "Îmi doresc foarte mult o fetiță ca a dumneavoastră", i-a spus artistul lui Cătălin Măruță.

Artistul a mărturisit că și-ar dori să aibă doi copii. Cât despre nuntă, aceasta nu este o prioritate momentan, deși la un moment dat dorește să organizeze o ceremonie ca la carte și o petrecere ca în povești.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni