• Emisiuni
  • La Măruță
  • Luis Gabriel și Haziran, atacați în plină stradă: “Sperăm că asta n-a afectat sarcina logodnicei mele”

Luis Gabriel și Haziran, atacați în plină stradă: “Sperăm că asta n-a afectat sarcina logodnicei mele”

Luis Gabriel și Haziran au fost victimele unui atac în plină stradă. Incidentul s-a produs ieri noapte chiar în fața casei lor.

Luis Gabriel și logodnica lui, Haziran, însărcinată în șase luni, aveau o discuție în mașina impresarului Cătălin Rotaru, când trei bărbați necunoscuți au încercat să îi atace.

Haziran, logodnica mea care e gravidă s-a speriat foarte tare. Sperăm că sarcina ei n-a fost afectată. A trecut printr-un șoc imens! Vom afla mâine când va ajunge la doctor care e starea copilului. (...) Nu mă știu certat cu nimeni. Toată lumea mă iubește și nu știu de ce aseară, dintr-o dată, s-a întâmplat faza asta”, a declarat artistul în platoul La Măruță.

Apoi, Cătălin Rotaru, impresarul cântărețului Luis Gabriel, prezent și el în emisiune a continuat cu explicațiile: “Eram în mașina mea când un vehicul de culoare neagră a trecut pe lângă noi și a oprit undeva la o sută de metri mai în față. S-au dat jos trei indivizi din mașină, stilul ală patru ori patru, hotărâți! Unul dintre ei și-a tras o cagulă pe față și și-a pus o șapcă, apoi a început să vină spre noi, dar pe mijlocul străzii. N-am înțeles de ce n-au venit pe trotuar să vadă cine e în mașină… (…) Nu ne șicanasem în trafic cu nimeni înainte de incident. Nu suntem certați cu nimeni și nu datorăm nimic nimănui. (…) Luis a văzut că unul din indivizi se apropia și se căuta în buzunar de ceva, exact gestul ală când cauți o armă”.

La rândul lui, artistul a mai spus că apropierea bărbatului părea suspectă: “Îl tot vedeam cum vine și la un moment dat când a ajuns lângă mașina noastră m-a rugat să las geamul jos. Dar impresarul meu a plecat rapid cu mașina. Ceilalți doi indivizi de pe mijlocul străzii făceau semne să încetinim. Noi am făcut asta cât să îi ocolim, dar unul dintre ei a dat un pumn puternic în geam.Văzând că accelerăm au fugit și ei spre mașină să ne urmărească. Noi am condus către secția de poliție, apoi la fața locului a venit un echipaj și am dat declarație. Ei au dispărut între timp”.

Impresarul a încercat să dea și câteva ipoteze care ar putea să ofere cât de cât o relevanță celor întâmplate: “Deocamdată nu știm exact. Ori au vrut să ne tâlhărească ori ne-au confundat, cine știe ce răfuială aveau ei în noaptea aia. N-avem de unde să ne dăm seama. Poliția a început cercetările, oricum!

De aceea suntem azi la emisiune, poate cineva are informații, poate cineva știe ceva și voi, cei de la emisiune, primiți vreun mesaj pe adresa redacției. Vrem să știm de ce s-a întâmplat asta și să reglăm orice nelămurire. Nu sunt un om arogant și nu vreau să-mi pun bodyguarzi ca să ma plimb pe stradă. Vreau să fiu un om normal. Nu vreau să credeți că este vreo minciună, avem și documentul doveditor de la poliție că am trecut prin asta!, a conchis celebrul cântăreț de manele Luis Gabriel.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni