• PRO TV
  • Lucian Viziru dezvăluie care este afecțiunea de care suferă: „Îmi pare rău să vă dezamăgesc”

Lucian Viziru dezvăluie care este afecțiunea de care suferă: „Îmi pare rău să vă dezamăgesc”

Lucian Viziru dezvăluie care este afecțiunea de care suferă: „Îmi pare rău să vă dezamăgesc”

Lucian Viziru și-a început anul 2022 în spital. Actorul a fost internat la „Floreasca”, unde a petrecut și Revelionul. El a dezvăluit care este afecțiunea pe care i-au descoperit-o medicii.

La sfârșitul anului trecut i s-a făcut rău în casă și credea că va face infarct. Lucian Viziru (45 de ani) a ajuns al spital, unde medicii i-au făcut mai multe analize.

Viziru, care a postat un clip video din salonul de spital, a primit sute de comentarii de la admiratorii săi care l-au asigurat că problemele sale de sănătate se datorează vaccinului anti-Covid pe care l-a făcut.

Joi, într-un alt video postat pe contul său de YouTube, Lucian Viziru a explicat ce probleme are.

Foarte mulți mi-au scris la comentarii că știu ei că, bineînțeles, ce am avut eu la inimă e de la vaccin, sigur e de la vaccin. Că te-a bătut Dumnezeu că ai scuipat cipuri (...)

În urma ultimului RMN pe care l-am făcut la inimă a reieșit că eu aș fi avut, la un moment dat, miocardită. Este o afecțiune de care poate suferi absolut oricine”, a risipit misterul Lucian Viziru. Vezi VIDEO AICI!

Afecțiunea de care vorbește Viziru este întâlnită, în mod special, la bărbații cu vârste între 20 și 40 de ani, eventual sportivi.

Lucian Viziru, care s-a întors definitiv în România după 7 ani petrecuți în Germania, spune că există niște efecte secundare similare și după vaccinul anti-Covid, însă „nu la 4-5 luni după ce m-am înțepat”.

Îmi pare rău să vă dezamăgesc, dragilor, dar nu a fost de la vaccin. Este dreptul fiecăruia să aibă o opinie”, a mai spus Lucian Viziru.

Fotografii: Lucian Viziru YouTube

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni