• PRO TV
  • Lucia Javorcekova, apariție nud într-un peisaj tropical. ”Ești o femeie incredibil de frumoasă”

Lucia Javorcekova, apariție nud într-un peisaj tropical. ”Ești o femeie incredibil de frumoasă”

Lucia Javorcekova, apariție nud într-un peisaj tropical. ”Ești o femeie incredibil de frumoasă”

Lucia Javorcekova, originară din Slovacia, este printre cele mai cunoscute modele fitness la nivel internațional. Cunoscută cândva drept ”cea mai sexy ciclistă din lume”, tânăra nu încetează să-și surprindă cei 2 milioane de urmăritori de pe Instagram cu aparițiile sale incendiare. 

În prezent, Lucia se află în Tulum (Mexic), o destinație de vacanță apreciată și de multe vedete din România. A fost o ocazie potrivită pentru a-și etala corpul perfect într-un peisaj tropical. Modelul a schimbat mai multe costume de baie, printre care unele extrem de decupate. 

Mândră de coprul său bine lucrat, Lucia Javorcekova nu se sfiește să pozeze topless sau nud. Cea mai recentă imagine în care a apărut așa a adunat nu mai puțin de 90.000 de like-uri din partea fanilor. 

”Ești o femeie incredibil de frumoasă”, i-a scris un admirator entuziasmat. ”Ești zeița frumuseții”, ”Cea mai fierbinte de pe pământ”, ”Ești una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile”, au continuat alții. 

Majoritatea pozelor sunt realizate de către partenerul ei de viață Kristian Grejtak. Și el este un împătimit al fitnessului. 

Sursă foto: Instagram/ luciajavorcekova


 

 

 



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni