• PRO TV
  • Lorelai Mosnegutu are seicii la picioare. A cantat in Qatar pentru copiii cu dizabilitati

Lorelai Mosnegutu are seicii la picioare. A cantat in Qatar pentru copiii cu dizabilitati

Lorelai Mosnegutu are seicii la picioare. A cantat in Qatar pentru copiii cu dizabilitati

De cand a castigat sezonul 7 al show-ului Romanii au talent, Lorelai Mosnegutu nu are astampar. Face furori la concerte si se pregateste intens pentru examenul de Capacitate. La inceputul acestei luni a aratat o mostra din talentul ei rar in Qatar, unde a cantat la pian pentru copiii cu dizabilitati.

Presa din emiratul Qatar are doar cuvinte de lauda pentru romancuta noastra. Invitata sa cante pentru copiii cu nevoi speciale din Shafallah Center de la Doha, Lorelai Mosnegutu a impresionat pe toata lumea cu daruirea ei pentru muzica. A sustinut un recital la pian ajutandu-se de piciorusele ei jucause, cu care a cucerit juriul de la Romanii au talent si milioane de sustinatori ai emisiunii din intreaga tara. In plus, a interpretat un cantec compus special pentru copiii cu dizabilitati, intitulat „Missing Parents”. Piesa e inspirata din destinul ei tragic, Lorelai fiind abandonata de parintii naturali la scurt timp dupa nastere.



Fotografie realizata în Qatar. Arhiva personala

„Am compus acest cantec deoarece in Romania unii parinti isi abandoneaza copiii care se nasc cu dizabilitati. Scopul meu este sa-i fac pe oameni fericiti si sa zambeasca”, le-a spus ea celor care i-au urmarit evolutia. Vezi aici cum a cantat! Cu o luna in urma, in aprilie, Lorelai a cantat si in cadrul unei conferinte care are loc anual la Doha, sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor si Comunicatiilor din Qatar.

In prezent, pustoaica de 15 ani se pregateste intens pentru Evaluarea Nationala. Vrea sa ia examenul cu brio si sa urmeze cursurile unui liceu cu profil pedagogic. Lorelai a castigat sezonul 7 al show-ului Romanii au talent de la Pro TV si cine se indoieste ca a reusit acest lucru exclusiv pentru talentul pe care-l poseda ar trebui sa o asculte cum canta. Parca e un inger.



A treia gala live a sezonului 8 Romanii au talent e maine, incepand cu ora 20:30. Nu rata intalnirea cu cei mai talentati romani!
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni