• PRO TV
  • Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, blocați în Bali din cauza epidemiei de coronavirus. Când se vor putea întoarce în țară

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, blocați în Bali din cauza epidemiei de coronavirus. Când se vor putea întoarce în țară

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, blocați în Bali din cauza epidemiei de coronavirus. Când se vor putea întoarce în țară

Cântăreața Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au rămas blocați în Bali. Zborul pe care îl aveau spre România a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus. 

În urmă cu două săptămâni, Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au plecat într-o binemeritată vacanță în Bali pentru a se relaxa și pentru a se regăsi. Din păcate pentru cei doi zborul pe care îl aveau programat pentru a se întoarce în țară a fost anulat pe fondul epidemiei de coronoavirus. 

Cântăreața a intrat în legătură directă, prin intermediul aplicației Skype, în emisiunea Vorbește lumea, acolo unde a povestit despre situația în care se află. 

"Să nu mă invidiați prea tare. Trebuia să ne întoarcem pe 7 aprilie, aveam zoborul plătit și s-au anulat toate zborurile, nu se știe pentru cât timp. Cu alte cuvinte suntem blocați în Bali. Deocamdată suntem ok, dar sunt sigură că o să ne confruntăm și cu ceva probleme financiare. Toată lumea se confruntă cu asta"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial) on


"Lora a mărturisit că și-au închirat o căsuță acolo și că se protejează pe cât de mult posibil: "Am închiriat aici o căsuță. Dezinfectăm tot, incusiv cumpărăturile. A găsit Ionuț astăzi la o farmacie un pachet cu patru măști și puțin dezinfectant".

Citește și: Lora, poze incendiare din vacanța din Bali. Cum s-a lăsat fotografiată artista 

"Pe cât de frumos e aici, pe atât de îngrijorați suntem.  Așa ni s-a întâmplat nouă. Să stăm acum să ne punem un milion de întrebări nu ne-ar ajuta foarte mult. Trebuie să găsim soluții și să vedem ce e bun din toata chestia asta, a încheiat Lora". 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni