• Emisiuni
  • La Măruță
  • Lora explică motivul postării în lacrimi de pe Instagram: “Lumea judecă prea mult și gândește prea puțin”

Lora explică motivul postării în lacrimi de pe Instagram: “Lumea judecă prea mult și gândește prea puțin”

Zi cu emoții mari pentru Lora! Îndrăgita artistă a fost invitată în platoul emisiunii La Măruță, acolo unde a vorbit despre premiera filmului “Pup-o mă 2”, dar și despre postarea controversată pe care a făcut-o în urmă cu câteva săptămâni pe Instagram. 

În 13 august, Lora a postat pe contul de socializare o fotografie, în care apare cu ochii în lacrimi, și un mesaj care i-a bulversat pe fani: “Nu știu cine are nevoie să vadă asta, dar reușitele nu vin doar cu zâmbete. În spatele lor e multă muncă, multe nopți nedormite, lacrimi și momente când te îndoiești de tine. Și e ok!”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)

Lora a povestit că a vrut să le arate fanilor că viața ei nu este doar lapte și miere și că în spatele succesului ei se ascunde și foarte multă suferință. 

“Lumea judecă prea mult și gândește prea puțin. Asta e problema noastră, în ziua de azi. Mi-ar plăcea să simtă mai mult oamenii, să fie mai empatici, să înțeleagă că noi vrem să punem intenționat părțile frumoase din viața noastră. Facem intenționat asta pentru că ne dorim să aveți un feed pe rețelele de socializare din care să vă încărcați cu energie pozitivă. Asta nu înseamnă că suntem niște ființe superficiale, care râdem de când ne trezim până ne băgăm la somn… care nu avem probleme, care primim totul pe tavă și suntem cele mai arogante ființe din Univers pentru că noi suntem noi și voi sunteți muritori. Adică nu există chestia asta de care tot sunt acuzată în ultimul timp. Nu știu de ce!”, a declarat Lora. 

Vedeta a vorbit și despre cel mai dureros moment din viața ei, acela în care și-a pierdut mama. Lora și-a stăpânit cu greu lacrimile și a povestit că părintele ei s-a luptat zece ani cu o boală nemiloasă. “E prima oară când spun asta... Mama a murit acasă, cu mine și cu fratele meu de mână”, a spus Lora. 

Lora și fratele ei au o relație extrem de apropiată și chiar vor lansa o afacere în domeniul cosmeticelor.

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni