Lora, declarație amuzantă de dragoste pentru Ionuț Ghenu

Lora a fost invitată în platoul Vorbește Lumea, acolo unde a participat la roata provocărilor. Iată ce declarație de dragoste i-a făcut vedeta iubitului ei!

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Aceasta are parte de un succes incredibil atât pe plan profesional, cât și personal. Ea și Ionuț Ghenu formează un cuplu absolut superb și își arată dragostea unul altuia ori de câte ori au ocazia. Invitată la „roata provocărilor”, rubrică din cadrul emisiunii „La Măruță”, aceasta i-a făcut partenerului ei de viață o declarație de dragoste extrem de amuzantă, folosind cuvintele: cotlet, saramură, pioneză, buturugă și bufniță.

„Dragul meu, chiar dacă prezența ta în viața ta în viața mea câteodată se simte ca o pioneză în călcâi, noi doi avem, demostrat de timp, înțelepciunea unei bufnițe care ne ajută să nu ajungi cu capul pe buturugă și eu cu toporul în mână. Ce vrei, boss? Sunt de la Vaslui. Dar, știu că te pot îmblânzi mereu și te pot face un bărbat mai bun și mai demn de iubirea mea cu o saramură ca la Galați, ușor picantă, cum m-a învățat mama... Tu să mă surprinzi cu acel cotlet din iahnia aia pe care numai tu știi s-o faci, rar, dar bine... ca multe alte lucruri care se întâmplă la noi în relație”, i-a spus amuzată Lora.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni