Liviu Teodorescu prezintă imagini exclusive de la nuntă! Motivul pentru care artistul nu poartă verighetă 

28 Septembrie 2021, 15:56

Citeste mai mult despre: Liviu Teodorescu, Iulia, nunta, verigheta,
Autor: Cristina Tapu

Liviu Teodorescu și iubita sa din liceu, Iulia, s-au căsătorit în luna iulie. După 10 ani de relație, cei doi au decis să facă pasul cel mare și să devină soț și soție. Evenimentul a fost unul emoționant și presărat cu momente pe care nu le vor uita niciodată. Liviu a vorbit despre nuntă și a prezentat imagini în exclusivitate în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. 

Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit, după 10 ani de relație, în care au fost împreună la bine și la rău. Invitat în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, Liviu a povestit cum a decurs fericitul eveniment și a dezvăluit care este motivul pentru care nu poartă verighetă.

Artistul a relatat că nunta a fost una de poveste și că s-a distrat pe cinste. El a subliniat că ceremonia nu a fost una tipică și că nu a avut timp nici măcar o secundă să treacă pe la mesele invitaților, căci a fost ocupat să danseze și să întrețină atmosfera.

"Nu a fost totul atât de tradițional, a fost totul atât de fresh. Noi toată nunta am stat pe ringul de dans, nu am apucat să mănânc decât o felie mică de aperitiv. 6-7 ore am stat pe ringul de dans. Eu îmi cer scuze dacă oamenii s-au simțit mai nebăgați în seamă. Nu am fost deloc pe la mese. Îmi cer scuze persoanelor pe care nu le-am salutat la nuntă. Eu m-am distrat", a povestit Liviu. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies