• Emisiuni
  • La Măruță
  • Lili Sandu își sărbătorește ziua de naștere. Supriza lui Silviu Țolu a emoționat-o până la lacrimi

Lili Sandu își sărbătorește ziua de naștere. Supriza lui Silviu Țolu a emoționat-o până la lacrimi

Lili Sandu a împlinit astăzi 42 de ani. Invitată în emisiunea La Măruță, actrița a fost întâmpinată cu un buchet de bujori, florile ei preferate, dar și cu un tort raw vegan. 

Lili Sandu a dat de înțeles că se simte o femeie împlinită, la această vârstă: ”42. Eu mă laud cu vârsta. De când am născut mi se pare că am renăscut, acesta este primul meu an de viață. TJ are 9 luni, mi-a adus atât de multă bucurie… Age is just a number. Importante sunt amintirile, important este ceea ce facem, nu ce scrie în buletin”.

Vedeta a mărturisit că a fost foarte impresionată de surpriza pe care i-a făcut-o soțul ei, Silviu Țolu, în această dimineață: ”A făcut o postare cu niște poze care n-au fost niciodată publicate și nici nu mai știam că mai există și m-a emoționat, am plâns... femeie în toată firea” 


Silviu a scris și un mesaj pe Instagram, care a sunat ca o declarație de dragoste: ”Îți amintești prima dată când am mers la Vama Veche? Poezia amintirilor ... și slavă Domnului, avem atât de multe. Dimineața în drăguțul nostru apartament închiriat din Montmartre, trabucuri și mojitos în Havana, nopți aparent nesfârșite la Control, acele dedicații muzicale ușor jenante - serenadele moderne, răsăriturile și apusurile de soare pe plajă, uneori fără somn între ele și multe altele. Și, desigur, ultimele nouă luni și jumătate pline de un alt fel de dragoste - cea mai bună. Pentru a rezuma totul, un citat:  „Memoria este un mod de a te ține de lucrurile pe care le iubești, lucrurile care te reprezintă, lucrurile pe care nu vrei să le pierzi niciodată”. La multi ani draga! Te iubesc”. 

Silviu a intrat în direct, în emisiunea La Măruță, spunând că se află în drum spre o nuntă. Lili Sandu a spus că nu este deranjată de faptul că rămâne singură de ziua ei: „De 8-9 luni am stat doar cu bebele și avem nevoie de timpul nostru, putem să sărbătorim ziua mea oricând.”

Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Sursă foto: Instagram/ silviu.tolu
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni