• PRO TV
  • Lavinia Petrea, despre cum e să crești trei copii mici: „Fac echipă la năzdrăvănii”

Lavinia Petrea, despre cum e să crești trei copii mici: „Fac echipă la năzdrăvănii”

Lavinia Petrea, despre cum e să crești trei copii mici: „Fac echipă la năzdrăvănii”

Prezentatoarea Știrilor de dimineață de la PRO TV a dezvăluit cum se descurcă zi de zi cu cei trei prichindei și cine îi e de mare ajutor în casă.

În august 2018 a născut pentru a treia oară, iar acum se consideră extrem de norocoasă de decizia de a-și extinde familia. Mathias, în vârstă de 4 ani, și Klara, în vârstă de 2 ani, au o soră mai mică pe nume Karin, pe care o protejează și o copleșesc cu iubirea lor. Lavinia Petrea e o mamă fericită și a dezvăluit cum reușește să facă față tuturor năzbâtiilor pe care le coc cei mici.  

„Strângi puțin din dinți, zâmbești larg și le oferi o alternativă. Ei înțeleg și teoria o știu foarte bine, dar uneori fac în mod intenționat. Asta este problema în ultima perioadă. Klara și Mathias fac echipă la năzdrăvănii, iar Mathias îi spune Klara, vrei să arunci iaurtul pe jos?”, s-a confesat Lavinia Petrea la Vorbește lumea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lavinia Petrea (@laviniapetrea) on


Știrista a mărturisit că nu năzdrăvăniile copiilor sunt provocarea cea mare, ci amenințările de sezon: virozele și gripa. „Am fost internată cu Klara, de curând, în spital. Atunci suferi pentru ei atât de mult. Asta mi se pare greu și la mine se înmulțesc cu trei aspectele astea”, a spus Lavinia, care a mărturisit că nu se mai gândește la al patrulea copil.

Știrista se bazează pe ajutorul soțului ei și spune că atunci când cei mici sunt la grădiniță mai are timp și pentru ea. 

Data la care Lavinia va reveni la pupitrul Știrilor PRO TV și multe altele puteți afla din filmul de mai jos!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni