• Emisiuni
  • La Măruță
  • Laurențiu Reghecampf, declarații despre conflictul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa: "Da, am suferit foarte mult"

Laurențiu Reghecampf, declarații despre conflictul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa: "Da, am suferit foarte mult"

Laurențiu Reghecampf a vorbit pentru prima dată despre episodul din vara lui 2019, când Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa.

Mărturisirile le-a făcut în cadrul podcastului Acasă la Măruță, iar Reghecampf a fost cât se poate de sincer, deși a mărturisit că nu vrea să rănească pe nimeni, mai ales pe fiul său Bebeto. 

La puţin timp după finalul meciului Astra-FC Botoşani 2-2, în clubul echipei din Giurgiu, impresarul Anamaria Prodan, i-a tras un pumn lui Dan Alexa.

La peste doi ani și jumătate, Reghecampf mărtusisește că acesta a fost începutul sfârșitului. 

"S-a terminat că s-a terminat (...) Nu am vrut să intru în acest subiect și nu intru nici acum(...) Și țin foarte mult la Bebe(...) În ultimii ani am avut anumite probleme , dar nu s-au putut rezolva. (...) Nu, Anamaria nu m-a înșelat și dacă m-ar fi înșelat și aș știi, nu ți-aș spune niciodată.(...) Despre lucrul ăsta a fost vorba, eu am tot respetul pentu Dan Alexa, nu am vorbit niciodată pe tema asta, puteam să îl întreb de ce nu i-ai dat un pumn în cap.(...)Clar m-a deranjat foarte tare. Îmi pare rău că nu am luat decizia de atunci. (...) Da, am suferit rău de tot. Nu mi-aș fi putut închipui niciodată că Anamaria putea face așa ceva.(...) Alt bărbat cred că avea reacție. Eu aș fi avut. Dan Alexa a fost gentleman. "

Puteți vedea declarațiile pe această temă în video-ul atașat acestui material și întreg înterviul în PODCASTURILE LUI MĂRUȚĂ

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni