• Emisiuni
  • La Măruță
  • Laura Wilson trăiește visul american! Românca îi antrenează pe Sylvester Stallone și Naomi Campbell

Laura Wilson trăiește visul american! Românca îi antrenează pe Sylvester Stallone și Naomi Campbell

Laura Wilson a plecat în America în urmă cu 18 ani. Avea doar 100 de dolari în buzunar și vise multe. Azi este una dintre cele mai respectate antrenoare de pilates din Los Angeles, iar printre starurile care îi trec pragul se numără: Sylvester Stallone, Naomi Campbell, Jessica Alba sau Elisabetta Canalis. 

Originară din Rădăuți, Laura a fost dublă campionă la tir cu arcul, iar pilates face de 15 ani. Românca deține unul dintre cele mai bine cotate lanțuri de săli de pilates din Los Angeles și antrenează numai celebrități. Laura a intrat în direct joi, 12 noiembrie, în emisiunea “La Măruță” și a povestit despre viața ei de peste Ocean.

“Pentru mine acum este ceva normal. De multe ori, nici nu-i recunosc când vin la clasele de pilates, mai ales acum când poartă măști. Jessica Alba a venit acum două săptămâni și nici nu am recunoscut-o. Mi s-a părut ciudat și am verificat după numele”, i-a spus românca lui Cătălin Măruță.

Pe Sylvester Stallone îl antrenează de trei ani și spune despre el că este un atlet excepțional. “L-am antrenat și încă îl antrenez de vreo trei ani, dar acum din cauza pandemiei nu a mai venit. E normal, are 70 de ani și este puțin îngrijorat. Este un atlet excepțional. Dacă îi spui că nu poate să facă ceva, îți demonstrează că nu ai dreptate”, a mai spus Laura.

Românca locuiește în Beverly Hills, este căsătorită cu un american și are doi copii: Chloe și Nicholas. 

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni