• Emisiuni
  • La Măruță
  • Laura Giurcanu: "Mi s-a luat exact când l-am auzit pe Emil vorbind despre TJ"

Laura Giurcanu: "Mi s-a luat exact când l-am auzit pe Emil vorbind despre TJ"

Laura Giurcanu a făcut dezvăluiri La Măruță despre șederea în Republica Dominicană, dar și despre foștii colegi din Survivor. 

Laura a afirmat cu sinceritate:

"A fost superbă experiența, deși a fost grea. (...) Cei de acolo nu mă considerau manipulatoare.(...) Zmărăndescu a zis asta după ce a ieșit, înainte de a ieși m-a invitat la el acasă. (...) Andreea Tonciu m-a întrebat cum ar putea să facă și ea ce fac eu, iar acolo a spus că nu știe ce mă recomandă. Andreea și-a cerut scuze de la mine înainte să plece. (...) S-a rupt devreme prietenia cu TJ(...) Cu TJ am simțit că am lucuri în comun, fiind interesată de cultura americană. După două-trei săptămâni eu deja m-am îndepărtat.

"Ce manipulare am făcut? Voi v-ați uitat la emisiune cap-coadă? Eu garantez că nu mi-am făcut o gașcă să nu fiu nominalizată. (...) Tehnic eu nu eram în pericol de eliminare la început, două luni din trei, eram eu și Elena fetele în echipă. (...) Eu mă îndepărtasem și de Emil și de TJ cu două săptămâni. (...) Mi s-a luat exact când l-am auzit pe Emil vorbind despre TJ. Când ei erau frați,, brothers. Și mi s-a luat(...)Eu nu mă vedeam în finală, nu am plecat cu gândul să ajung în finală, ci să mă bucur de experiență. (...) Eu am dormit și cu Radu și cu Emil. Nu văd relevant dacă iubitul meu posta ceva pe Facebook să îmi ia apărarea. "


 

În ediția din 5 aprilie, telespectatorii au ales ca Laura Giurcanu să plece acasă, după ce a fost nominalizată de echipă. TJ Miles și CRBL au fost și ei nominalizați, însă cei de acasă i-au salvat.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni