• PRO TV
  • Laura Boghiu, arhitect Visuri la cheie: „Mă bucur ca un copil la fiecare proiect pe care îl termin”

Laura Boghiu, arhitect Visuri la cheie: „Mă bucur ca un copil la fiecare proiect pe care îl termin”

Laura Boghiu, arhitect Visuri la cheie: „Mă bucur ca un copil la fiecare proiect pe care îl termin”

I-am spus că va plânge de emoție la Visuri la cheie, azi ne dă dreptate. Laura Boghiu, noul arhitect de la Visuri la cheie, dezvăluie într-un interviu cum trăiește fiecare zi de filmare ale sezonului 6.

Laura Boghiu face parte din echipa Visuri la cheie, alături de Dragoș Bucur, Cristina Joia, Valentin Ionașcu, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi. Arhitect și specialist în design interior, Laura Boghiu ne-a mărturisit cum decurg filmările la sezonul 6 Visuri la cheie și ce a impresionat-o cel mai mult până acum.

Ești pregătită pentru noul sezon Visuri la cheie?

„Pregătită?! Sunt pregătită din punct de vedere profesional. Nu știu exact ce mă așteaptă, ce familii voi întâlni, dar sunt convinsă că nu voi întâmpina nicio problemă, deoarece o să-i am alături pe colegii mei. Cu propriile stări de fericire, stres, suspans, emoții de toate felurile, voi avea de luptat singură.” 

Ești pentru prima oară la filmările pentru emisiunea Visuri la cheie. Cum te simți să fii aici?

„Zâmbesc încontinuu și nu reușesc să mă opresc. De fericire, că totul este adevărat și chiar se întâmplă. M-am simțit ca în prima zi de facultate, când abia așteptam să cunosc profesorii, colegii, și urma să ne lăsăm imaginația să prindă aripi.”

Cum ți se par colegii? Vă înțelegeți bine, care este atmosfera de la filmări?

„Nu îmi imaginam cum arată o zi de filmare. Colegii sunt geniali, ne întelegem foarte bine și îmi place mult că ne ajutăm reciproc. Reușim de cele mai multe ori să trecem peste diverse probleme cu zâmbetul pe buze. Chiar este o plăcere să lucrez cu ei.”


FOTO: PRO TV

Ce te încântă cel mai tare în noul sezon Visuri la cheie?

„Mă bucur ca un copil la fiecare proiect pe care îl termin, chiar dacă unele se termină într-un an, poate chiar doi. Imaginează-ți ce satisfacție am la fiecare predare la Visuri la cheie, având în vedere că proiectele sunt gata într-un timp foarte scurt. Nu mi-am imaginat că la predarea caselor voi plânge cot la cot cu familia, în momentul în care ei își revăd locuința. Și da, s-a întâmplat asta la toate predările. Îmi transmit toate emoțiile lor și lacrimile de fericire. Aceste stări de satisfacție și lacrimi de fericire nu sunt prezente în proiectele personale și chiar dacă sunt noi pentru mine, mă încarcă cu energie și îmi place la nebunie.”

În portofoliul tău de design interior găsim localuri de lux precum Face Kusin, Ganesha Cafe și Seva Couisine and Lounge. Care este proiectul tău preferat?

„Îmi las amprenta în toate proiectele, chiar dacă cerințele clientului nu sunt pe gustul meu. Face Kusin ar fi proiectul meu preferat din cele menționate. A fost cel mai mare proiect de amenajare interioară pe care l-am avut și a fost o provocare, mai ales că timpul ne presa destul de tare. Zona de restaurant Face Kusin face parte dintr-un ansamblu de săli de evenimente. Îmi aduc aminte că am lucrat aproape 24 de ore la partea de concept, doar ca să nu pierd toate ideile pe care le aveam pentru acest proiect. Beneficiarul a fost foarte încântat și a ieșit exact cum mi l-am imaginat.”


FOTO: PRO TV

Știm că ai o soră geamănă, Oana. Când erați mici, ați făcut vreodată schimb de roluri, ca în filme?

„Da, am o soră geamănă, Oana, și o soră mai mare, Alexandra, cu care semănăm destul de bine. Îmi aduc aminte, în liceu, că am rugat-o pe Oana să meargă în locul meu la ora de informatică. Aveam test sau ne asculta la tablă, nu mai știu exact, și ea știa mai bine decât mine. Eu am așteptat-o în curtea școlii și când s-a terminat ora, mi-a povestit că profesoara nu și-a dat seama că nu sunt eu și mi-a dat nota 9. A fost singurul moment când am făcut schimb de roluri.”

Vezi și: VIDEO Emoție în stare pură la Visuri la cheie

În ce stil te regăsești cel mai mult?

„Am două stiluri preferate: stilul scandinav și cel industrial. Stilul scandinav ține de simplitate, relaxare, funcționalitate, grație și contururi bine definite. Este un stil care permite îmbinarea unor piese nefinisate, nuanțe deschise, materiale naturale, fără accente cromatice și stilistice agresive. Albul și culorile pastel predomină în stilul scandinav. Sunt elemente pe care le pot caracteriza printr-un singur cuvânt: CURAT.” 

„Stilul industrial mă atrage prin elementele brute, precum pereții scorojiți, betonul și cărămida aparentă, metalul. Sunt elemente dure, dar în combinație cu lemnul natural sau culori neutre, cum ar fi nuanțe de bej, gri deschis, spațiul devine primitor.”

Ți-ai dorit dintotdeauna să devii arhitect și designer de interior sau aveai altă meserie în minte când erai mică?

„Când eram mică îmi doream să fiu de la doctor la cântăreață. Nu m-am gândit niciodată la meseria de arhitect, chiar dacă, împreună cu Oana, desenam în fiecare zi. Prin clasa a 10-a ne-am hotărât amândouă să dăm la Arhitectură, din simplul fapt că puteam desena. Și uite-ne pe amândouă arhitecte, 13 ani mai târziu!” 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni