• PRO TV
  • Las Fierbinti, lider incontestabil de audiență. Noul sezon a fost urmărit de peste 1.9 milioane de telespectatori

Las Fierbinti, lider incontestabil de audiență. Noul sezon a fost urmărit de peste 1.9 milioane de telespectatori

Las Fierbinti, lider incontestabil de audiență. Noul sezon a fost urmărit de peste 1.9 milioane de telespectatori

Povestea creată în jurul celor mai îndrăgite personaje ajunge în fiecare marți și joi, de la ora 20:30, în casele telespectatorilor care trăiesc intens acțiunea din Fierbinți.

„Eu sunt ca Jou, Jou Snow Nemuritoru, ăla care a murit!”, a spus Vasile, singurul primar care nu s-a temut pentru locul lui la cârma comunității. Aseară, audiența serialului a fost dublă față de postul clasat pe locul secund. În rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Las Fierbinți a înregistrat 11.2 puncte de rating și a avut cea mai mare cotă de piață din noul sezon, 34.1%, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă a obținut numai 4.5 puncte de rating și 13.7% share. 

Milioane de telespectatori urmăresc Las Fierbinți. De la debut, sezonul 17 a fost urmărit, în medie, de peste 1.9 milioane de români la nivel național. În rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, cele 13 episoade noi, difuzate în această toamnă, au înregistrat o medie de 9.1 puncte de rating și 28.6% share.

Săptămâna viitoare, marți și joi, de la 20:30, o ardem pe comedie în continuare cu cel mai iubit serial din România și trăim experiențe de viață alături de cele mai îndrăgite personaje de ficțiune.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Vezi și: Las Fierbinți - Sezonul 17, Episodul 15

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni