La Maruta revine de astazi cu un nou sezon in care povestea e vedeta!

La Maruta revine de astazi cu un nou sezon in care povestea e vedeta!

Astazi, 4 ianuarie, de la ora 17:30, emisiunea La Maruta revine cu un nou sezon in care povestile oamenilor cu care viata a fost de multe ori nedreapta vor fi in centrul atentiei. 

Romanii vor putea vedea, incepand de luni, continuarea demersurilor de a le schimba in bine soarta familiilor care le-au castigat respectul si simpatia, oameni care au fost ajutati in emisiune si pentru care echipa La Maruta a reusit sa stranga in timp record sume importante de bani. Faptele bune se vor intampla, ca si in sezonul trecut, de luni pana vineri, de la ora 17:30, doar La Maruta, unde povestea este vedeta! 

“Incepem un nou sezon al emisiunii cu aceeasi energie si dorinta de a face lucruri bune! Vrem si in noul an sa reusim sa ajutam multa lume, sa fim alaturi de oameni care ne cer sprijinul. Sezonul acesta, mai mult ca oricand, este al povestilor spectaculoase cu final fericit, al oamenilor care merita atentia si respectul nostru. Cand anul trecut s-a incheiat, am observat un interes deosebit pentru reportaje cu profunzime, despre destine si alegeri care nu sunt alb-negru, bune sau rele, ci cu o sumedenie de nuante. Nimeni nu e perfect, dar toti suntem datori sa incercam sa fim mai buni. Despre asta va fi vorba in noul sezon al emisiunii La Maruta.”, a declarat Catalin Maruta.

De astazi, La Maruta ii asteapta pe romani cu povesti de viata surprinzatoare, subiecte in exclusivitate, invitati surpriza si multe noutati.

La Maruta – Povestea este vedeta!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni