• PRO TV
  • La FERMA, Emil Rengle a făcut baie cu Remus Boroiu. Reacțiile aprinse ale fanilor

La FERMA, Emil Rengle a făcut baie cu Remus Boroiu. Reacțiile aprinse ale fanilor

La FERMA, Emil Rengle a făcut baie cu Remus Boroiu. Reacțiile aprinse ale fanilor

Unul dintre cele mai comentate momente din ediția de joi a emisiunii FERMA a fost baia băieților, când Emil Rengle și Remus Boroiu s-au relaxat în cadă împreună.

Săptămâna aceasta, a debutat în forță, la PRO TV, emisiunea FERMA, în cadrul căreia 18 vedete încearcă să câștige titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de euro.

Citește și: Cine este povestitorul de la FERMA. Vedeta-surpriză care este vocea emisiunii

Unele dintre cele mai comentate momente au acelea în care concurenții au făcut baie. Ioana Filimon, Miss România, a dat startul, încântând telespectatorii cu niște mișcări pline de grație și un costum de baie care i-a scos silueta în evidență. Aceeași Ioana Filimon a făcut duș alături de Jorge, care s-a arătat încântat de experiență.

Mai apoi, a venit rândul băieților să intre în baie. Emil Rengle a profitat de câteva momente libere pentru a se relaxa în compania noului său prieten, Remus Boroiu, care s-a făcut remarcat în emisiunea de la PRO TV ”Ninja Warrior”. ”Lăsând gluma la o parte, Rengle este unul dintre oamenii care mă ajută să rămân echilibrat și foarte pozitiv și cu zâmbetul pe buze în această casă, în această fermă”.

Scena cu cei doi a fost comentată intens de fanii de pe Facebook. ”Sigur că vă place! Sunt doi băieți frumoși. Mie mi-a plăcut și baia lui George...”, ”Probabil că urmează fetele în episodul următor”, ”Love is in the air ❤️ ”, ”Emil chiar e un om minunat cu un caracter frumos”.

Citiți știri despre concurenții de la FERMA pe site-ul ferma.protv.ro, pagina de Facebook și Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni