La ce au renuntat Andra si Catalin Maruta de dragul lui David

La ce au renuntat Andra si Catalin Maruta de dragul lui David

De cand sunt parinti, Andra si Catalin Maruta recunosc ca viata lor s-a schimbat, este mai frumoasa, mai interesanta, completa.

Desi au programe foarte incarcate, cei doi spun ca fiecare clipa libera pe care o au ii este dedicata baietelului lor, David, pentru care au renuntat la un vechi tabiet. "Am renuntat la dormitul pana tarziu", marturiseste prezentatorul.

"Dar eu nu-l consideram tabiet, ci defect de-a dreptul! Deci David m-a corectat, as putea spune. Implicit, am renuntat si la obiceiul de a vedea filme cu Andra pana la 4.00 dimineata – de-aia ne si trezeam tarziu pe vremuri. E mai bine asa, oricum de multe ori am filmari in cursul diminetii si mi-era greu sa ma trezesc dupa o noapte petrecuta in fata televizorului", a mai spus Catalin Maruta.

"David ne-a obligat cumva sa avem un program mai sanatos. Ne ducem la somn mai devreme ca inainte, ne trezim mai devreme, deci incet-incet ne-a invatat el sa avem timp pentru familie, pentru noi", completeaza Andra

Cat despre sarbatori, Andra, David si Catalin Maruta petrec mereu in familie, asa cum s-a intamplat si in acest an: "Nu-mi amintesc sa fi petrecut vreo sarbatoare pascala altundeva decat acasa, alaturi de rudele dragi. E o traditie la care noi tinem foarte mult. Stiu ca unii aleg destinatii exotice pentru asemenea sarbatoare, dar mie mi s-a parut intotdeauna mai frumos si mai emotionant sa petrec Pastele si Craciunul in familie", spune jurata de la "Romanii au talent". 

"David inca n-a aflat ca Iepurasii sunt tati si mami, cu atat mai mult profitam de perioada asta de inocenta, ca sa-i hranim visurile. Il intrebam din vreme ce si-ar dori si ne ocupam de asta, oricate lucruri am avea pe cap. Si pentru nepotii mei cautam intotdeauna surprize care sa-i faca sa tipe si sa sara in sus de bucurie, asta e cea mai mare satisfactie a parintilor, a familiei, sa vezi un copil fericit cand vede un cadou", a mai povestit ea intr-un interviu.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni