• PRO TV
  • La 43 de ani, Liv Tyler este o mămică fericită. Cum arată familia celebrei actrițe din ”Stăpânul Inelelor”

La 43 de ani, Liv Tyler este o mămică fericită. Cum arată familia celebrei actrițe din ”Stăpânul Inelelor”

La 43 de ani, Liv Tyler este o mămică fericită. Cum arată familia celebrei actrițe din ”Stăpânul Inelelor”

Liv Tyler este una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe de la Hollywood. Fiica solistului formației Aerosmith, Steven Tyler, și a fostului fotomodel Bebe Buell, și-a câștigat popularitatea prin apariții memorabile în filme precum: ”Armageddon”, ”The Lord of the Rings” sau ”The Strangers”.

Liv are o familie numeroasă, fiind mama a trei copii, doi băieți și o fată: Milo (16 ani), Sailor Gene (6 ani) și Lula Rose (4 ani). Recent, actrița și-a bucurat fanii cu o fotografie adorabilă de familie în care apare alături de cei mici, care au adormit lângă ea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liv Tyler (@misslivalittle)

Într-o altă postare, actrița își amuză fanii cu un video în care le arată cum decurge școala online în familia lor. 


După ce a divorțat de tatăl lui Milo (basisitul Royston Langdon), în 2008, actrița și-a refăcut viața alături de David Gardner, un manager britanic de sport și divertisment. Ei s-au logodit în 2015. David este tatăl lui Sailor și Lula. După nașterea fiicei lor, ei s-au mutat la Londra. 

 

Chiar dacă în ultimii ani actrița a petrecut mai mult timp alături de familie, în prezent ea și-a reluat filmările. Printre filmele în care o putem vedea se numără serialul 9-1-1: Lone Star (2020), unde interpretează rolul unei polițiste pe nume Michelle Blake, dar și drama Ad Astra (2019), în care s-a filmat alături de Brad Pitt. 

Sursă foto: Instagram/ misslivalittle


Vezi și: Actorii tăi preferați de pe TikTok




Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni