• PRO TV
  • L-au copiat pe Emil Rengle? Cine sunt pustii care danseaza pe tocuri la America’s got talent

L-au copiat pe Emil Rengle? Cine sunt pustii care danseaza pe tocuri la America’s got talent

L-au copiat pe Emil Rengle? Cine sunt pustii care danseaza pe tocuri la America’s got talent

Emil Rengle a castigat sezonul 8 Romanii au talent cu dansurile sale neobisnuite pe tocuri. Se pare ca reteta succesului sau i-a inspirat si pe alti concurenti la America’s got talent.

Junior New System e numele unei trupe de dansatori originari din Filipine, care participa la editia de anul acesta a show-ului de talente de peste Ocean cu un numar asemanator. Cei 12 baieti care compun trupa de dans au trecut deja de preselectiile sezonului 13, atat cu evolutia cat si cu povestea lor emotionanta. Junior New System e o formatie de dansatori compusa din copii ai strazii pe care i-a legat o pasiune comuna, dansul. Iata evolutia lor din preselectiile show-ului american!

Trupa a fost infiintata in 2009 si are in prezent un manager. Marcial Visda este cel care se ocupa de aparitiile televizate ale baietilor, dar si de participarile lor la spectacolele de profil. Totusi, pustii din Filipine nu se afla la prima lor reprezentatie pe tocuri. In 2015 au ajuns pana in marea finala la Asia’s got talent, dupa ce in preselectii au dansat pe tocuri. Cu toate acestea, Emil Rengle a executat primul lui dans pe tocuri in 2012, in cadrul emisiunii Dansez pentru tine, deci cu mult timp inaintea lor. 

Mark John Almeira, Charles Darhyl Bautista, Philip del Mundo, Boaz Race Fabon, Eugene Fabon, Jasper John Ortiz, Kennedy Sanchez, Christian Ian Santos, Jerolle Valencia, Jascell Valencia si Jevin Valencia vor sa castige America’s got talent cu mai multe feluri de dans. Cea mai mare performanta a lor este premiul cel mare in cadrul World Championship of Performing Arts 2016, care a avut loc in Long Beach, California. 

Emil Rengle si-a adjudecat premiul cel mare de 120.000 de euro la Romanii au talent, editia 2018, dar si premiul de originalitate de 10.000 de euro, pus in joc in cadrul aceleiasi competitii. Dansatorul a ales sa doneze premiul de originalitate Biancai Badea, balerina care s-a clasat pe locul al doilea in marea finala Romanii au talent. Anuntul a fost facut in cadrul emisiunii La Maruta, unde cei doi au fost invitati impreuna.



„Sunt foarte bucuroasa ca am primit acest premiu, pentru ca voi putea ajuta si eu alti copilasi. Nu ma asteptam la gestul lui Emil, dar banii vor ajunge la copilasi care au o nevoie mai mare si care, poate, danseaza la randul lor”, a spus Bianca in emisiune.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni