• PRO TV
  • Khloe Kardashian și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce mesaje i-au transmis surorile și fostul iubit

Khloe Kardashian și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce mesaje i-au transmis surorile și fostul iubit

Khloe Kardashian și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce mesaje i-au transmis surorile și fostul iubit

Khloe Kardashian a împlinit 37 de ani și cum era de așteptat a dat o petrecere de pomină. Înainte de party, surorile Kardashian, dar și fostul care i-a fost infidel, i-au transmis mesaje emoționante prin intermediul social media. 

“OMG, Khloe Kardashian! La mulți ani! Ești cea mai uimitoare persoană pe care o cunosc! Ai cea mai mare inimă și ai grijă de toți cei din jurul tău. Ești cea mai bună mamă! Ești o lumină în viața mea! Nu pot spune în cuvinte cât de norocoasă mă simt că ești sora mea! Nu aș vrea pe nimeni alături de mine în viața asta în afară de tine. Te iubesc!”, a scris Kim Kardashian pe Instagram, acolo unde a postat mai multe fotografii sexy cu sora ei. Imaginile au adunat peste 4,2 milioane de like-uri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)


Kylie Jenner a postat o fotografie din copilărie cu Khloe. “Sora mea, sufletul meu pereche, cea mai bună prietenă. (...) Nu pot descrie în cuvinte cât de mult însemni pentru mine. Meriți tot ce e mai bun pe lume!”, a scris Kylie pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ???? (@kyliejenner)


La fel de siropos a fost și Tristan Thompson, care i-a declarat dragostea pe Instagram, deși s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni. 

Relația dintre Tristan Thompson și Khloe Kardashian a fost presărată cu împăcări și despărțiri și a ținut ani de zile prima pagină a ziarelor de peste ocean. Cei doi au împreună o fiică, pe nume True Thompson. 

Jucătorul de baschet a înșelat-o de mai multe ori pe Khloe așa că mesajul său nu a fost văzut cu ochi buni de către fanii starletei. 

“La mulți ani, Khloe! Îți mulțumesc nu doar pentru că ești un partener grozav, o mamă grozavă și cea mai prietenă, dar și pentru că ești cea mai grijulie, drăguță și iubitoare ființă umană pe care am cunoscut-o vreodată. Îți mulțumesc pentru că ai fost mereu acolo pentru mine și că ai pus familia pe primul loc. Te iubesc atât de mult. Să ai o zi uimitoare!”, a scris Tristan pe Instagram. 

Sportivul a postat și trei fotografii, dintre care două de cuplu și una cu True, fetița lor. 

“Nuuu, las-o în pace!”, “Respect-o atunci!”, “Nu sunt sigur că dragoste este cuvântul pentru ceea ce simți tu”, “Nu o meriți!”, “Ești ironic”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți. 

Page Six a scris că Tristan și Kardashian s-au despărțit în mai, după ce au încercat să reaprindă flacăra iubirii. Despărțirea a venit la scurt timp după ce modelul Sydney Chase a dezvăluit că s-a văzut cu Tristan toamna trecută, pe când acesta forma un cuplu cu Khloe. 

Tristan a mai fost acuzat de infidelitate și în 2018. El s-a întâlnit de mai multe ori cu un alt model, pe nume Lani Blair, în timp ce Khloe era însărcinată cu True. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni