• PRO TV
  • Karmen, seducătoare într-un costum de baie care imită pielea de șarpe. Fanii au asaltat-o cu mesaje și mii de like-uri

Karmen, seducătoare într-un costum de baie care imită pielea de șarpe. Fanii au asaltat-o cu mesaje și mii de like-uri

Karmen, seducătoare într-un costum de baie care imită pielea de șarpe. Fanii au asaltat-o cu mesaje și mii de like-uri

După ce i-a încântat pe admiratorii ei cu apariții spectaculoase din Dubai, acolo unde și-a petrecut vacanța de Revelion, Karmen continuă să-și surprindă fanii. 

Recent, Karmen s-a pozat la o piscină interioară, purtând un costum de baie cu mâneci lungi și fermoar, cu imprimeu care imită pielea de șarpe. Fanii au fost cuceriți de apariția vedetei și au asaltat-o cu mesaje, întrebând-o de unde și-a cumpărat costumul. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????KARMEN (@karmen)


Este vorba despre un brand de lux românesc, care produce costume de baie pentru femei, copii și bărbați. Spre exemplu, costumul purtat de Karmen se numește SCUBA SNAKE INDIGO, iar prețul este de aproximativ 400 de lei. Interpreta a purtat același costum și într-o vacanță petrecută în Grecia, acum doi ani. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????KARMEN (@karmen)

Se știe că artista este adepta unor ținute inedite, cu care iese mereu în evidență. Se poate observa că îi plac ținutele cu imprimeu ”animal print”, dar și piese în culori nude sau alb-negru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????KARMEN (@karmen)

În 2019, Karmen a devenit mămica unei fetițe, pe nume Sofia Maria Rossa. În scurt timp, ea și-a reluat activitatea profesională. Cea mai recentă piesă lansată de cântăreață se numește ”Belladona”.

 

Sursă foto: Instagram karmen

Vezi și: Facem Level (Gen Session) – episodul 14 – IHATEPINK & Bobospider: I-am făcut parastasul lui Jason în Friday the 13th




 



Sursă foto: Instagram 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni