Kamara, declarații emoționante despre fiul lui: "Lumea nu știa ce se întâmplă"

Kamara, declarații emoționante despre fiul lui: "Lumea nu știa ce se întâmplă"

Kamara, fost concurent Ferma-Un nou început, a fost prezent în cadrul emisiunii Vorbește Lumea alături de reprezentantul clinicii din Turcia, Ensar Duman. Cântărețul suferă enorm, deoarece fiul lui are probleme grave de sănătate. Micuțul, în vârstă de 5 ani a fost diagnostigat o formă de paralizie celebrală. 

Kamara trece prin momente foarte grele: "Lupta pentru Leon nu a început la Ferma, ferma a fost o etapă.. și acum e o altă etapă, lupta e lungă. De când am aflat de probleme lui am făcut tot posibilul să fac față acelor probleme fără să știe nimeni. Până la vârsta de 3 ani nu s-a știut nimic. Noi știam, noi luptam, dar lumea nu știa ce se întamplă". 

Leon s-a născut prematur, la 36 de săptămâni, și de atunci s-a confruntat cu tot felul de probleme de sănătate. Kamara a încercat din răsputeri să găsească o soluție pentru a-l face bine. După lupte lungi, acesta are posibilitatea de a-i oferi tratamentul de care are nevoie în Turcia. 

În ceea ce privește operația pe care urmează să o făcă, Ensar Duman a declarat: Noi am programt pe data de 14 operația. O să mergem dimineața acolo. O să-l vadă câțiva medici, o să-l vadă și un fizoterapeut, o să-l vadă exact medicul care se ocupă de tratamentul cu celule stem.Trei zile vom fi acolo. Eu zic că o să fie bine. Am vazut foarte multe cazuri care s-au rezolvat, inclusiv și din România" 

Întrebat dacă exista șansa ca Leon să se recupereze total, Kamara a răspuns: "Există șansa să se refacă probabil 90 și ceva la sută, să aibă un mic defect în mers, dar nu ar fi o problemă Importanta e să fie pe picioarele lui. Asta e ceea ce contează. I-am promis că voi juca fotbal cu el. Până nu va fi pe picioarele lui, nu mă las".

În momentul de față Leon nu stă în picioare și poate să-și folosească decât o mână. Potrivit acestuia, motivul principal pentru care a participat la Ferma a fost pentru a-i oferi lui Leon posibilitatea de a se opera la o clinică privată din Turcia. 

Povestea lui i-a emoționat până la lacrimi pe Lora și Cove. Cei doi nu și-au mai putut stăpâni emoțiile și au izbucnit în plâns în momentul în care Kamara a cântat melodia compusă special pentru fiul lui. 

Fiecare dintre noi poate să-l sprijine pe Kamara să-și îndeplinească visul de a-și vedea copilul sănătos donând către Asociația Ensar Duman în contul:

RO37BACX 0000001712976001 – RON

RO10BACX 0000001712976002 - EUR

RO80BACX 0000001712976003 - USD

Cu mențiunea Donație Camara Leon Akim

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni