• Emisiuni
  • La Măruță
  • Kamara dă startul unui proiect cinematografic! Primele declarații făcute de artist

Kamara dă startul unui proiect cinematografic! Primele declarații făcute de artist

Învitat în platoul emisiunii „La Măruță”, Kamara a dezvăluit că pregătește un nou proiect cinematografic. Iată despre ce este vorba și cum descrie echipa de producție

Kamara din trupa „Alb-Negru” este pe cale să lanseze un nou proiect cinematografic, din care fac parte nume sonore din lumea artistică. În echipa amintită de artist se află, așadar, regizorul Ștefan Vlad, cântăreața Gabriela Năstasă și compozitorul Adrian Mihai.

„Este un proiect cinematografic pe care l-am început cu un scenarist din Statele Unite. Eu am venit cu ideea, el a scris scenariul și în cele din urmă am adunat o frumoasă echipă în care se află un tânăr regizor, Ștefan Vlad, cântăreața Gabriela Năstasă și compozitorul Adrian Mihai.

Este un film din care vrem să naștem alte povești cu fiecare personaj în parte. El este filmat deja, acum este în post- producție. Este mai degrabă o dramă, dar cu accente comice.

Acum depinde de tot ce se întâmplă în jurul acestui film. Avem o echipă foarte frumoasă, tânără, avem și un scenarist care joacă pentru prima oară în film. O să vedeți o echipă ambițioasă, care cu siguranță va fi altceva față de ce s-a văzut până acum”, a dezvăluit Kamara.

VEZI CLIPUL VIDEO COMPLET MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni