• PRO TV
  • Julia Jianu si sotul, Dana Rogoz si Matteo si Marius Novanc si Iuliana Luciu, la “Dansez pentru tine”

Julia Jianu si sotul, Dana Rogoz si Matteo si Marius Novanc si Iuliana Luciu, la “Dansez pentru tine”

Julia Jianu si sotul, Dana Rogoz si Matteo si Marius Novanc si Iuliana Luciu, la “Dansez pentru tine”

Vineri seara, la “Dansez pentru tine”,de la 20:30 la Pro Tv si LIVE pe www.protv.ro nu uitati ca aveti de ales intre cele trei perechi semifinaliste, insa veti avea parte si de un spectacol sexy si plin de energie.

In afara concursului, Julia Jianu, prezentatoare a emisiunii “Asculta-ti muzica de acasa” de la Pro Tv International si sotul sau, Bogdan Jianu, vor dansa un tango argentinian plin de dragoste si pasiune inspirat din povestea de dragoste pe care o traiesc impreuna.

Cei doi soti vor intra in ringul de la “Dansez pentru tine” pentru a ajuta  o familie extrem de saraca, cu trei copii destepti si frumosi, care traiesc fara lumina si fara apa curenta intr-un imobil dezafectat. Chiar daca abia si-au permis sa-si dea copiii la scoala, parintii se staduiesc sa-i pastreze curati, imbracati civilizat si educati, cu toate ca acestia se spala la albie si se incalzesc la soba cu lemne. Pe langa conditiile grele de trai, cei opt membrii ai familiei au si probleme de sanatate cu care insa incearca sa traiasca pentru ca nici nu pot visa sa-si permita sa le rezolve.

Jucatorul de handbal Marius Novanc va veni prima data in platoul de la “Dansez pentru tine” pentru a dansa in scop umanitar. Alaturi de el va fi vedeta Iuliana Luciu si impreuna vor dansa pentru a ajuta un tanar crescut la orfelinat care viseaza sa-si depaseasca conditia si sa devina medic. Fara o pregatire in prealabil, visul lui s-ar putea spulbera, iar el ar putea ajunge in strada, fara niciun sprijin.

Vedeta Pro Tv Dana Rogoz va face un hip-hop sexy alaturi de Matteo. Cu o coregrafie plina de energie creata pe cea mai noua piesa a lui Matteo, cei doi vor incerca sa ajute echipa de cercetatori a Institutului Victor Babes din Bucuresti sa continuie cercetarile istorice care ar putea salva milioane de vieti in toata lumea. Dupa sase ani de studii, expertii romani au depistat celulele-salvatoare, iar in cativa ani, infarctul miocardic ar putea fi tratat prin regenerarea tesutului cu ajutorul celulelor stem si al telocitelor.

O mare parte dintre aceste cercetari s-au facut cu banii cercetatorilor, iar statul roman nu are bani pentru a sustine continuarea cercetarilor. Din fericire, strainii doresc si pot sa o faca. China este una dintre tarile care vrea sa sustina aceste cercetari, dovada fiind cele doua invitatii lansate in decurs de doar trei luni. Orice suma oricat de mica poate constitui inca un pas important in acest proiect maret care poate salva multe vieti.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni