Julia Chelaru: "Adrian Mutu mi-a făcut curte și nu a știut nimeni"

Julia Chelaru: "Adrian Mutu mi-a făcut curte și nu a știut nimeni"

Julia Chelaru, artista de la "Exotic" și "Sexxy" a fost mai sinceră ca niciodată în emisiunea lui Măruță, la provocarea sosurilor picante.

Întâi a mărturisit că a fost curtată de Adrian Mutu și nimeni nu a știut: 
 
"A fost la început, când eram în Exotic și mi-a făcut avansuri. Atunci îmi era frică de fotbaliști și acum îmi pare rău. Îți dai seama, l-am refuzat eu pe Adrian Mutu!"
 
Mai mult, a spus despre fosta sa colegă, Andreea Bănică: "I-aș găsi ca defect ambiția. La ea era și calitate și defect. Era ambițioasă, prea ambițioasă. Eram trei fete care trebuiau să străluceasă în trupă, dar cu Andreea problema era că ea trebuia să fie mai mult, să strălucească mai mult."


 

La întrebarea legată de persoana pe care ar arunca-o din barcă dacă aceasta s-ar scufunda, a salvat-o totuși pe Andreea Bănică, dar a ales să o arunce pe Cătălina Ponor: "Nu am nimic cu ea, dar nu o cunosc, pe celelalte fete le știu, am fost colege, mai putem să cântăm împreună."
 
Cătălina Ponor este actuala iubită a lui Bogdan Jianu, bărbatul despre care, tot cu sinceritate, spune: "am fost împreună 17 ani, noi ne-am despărțit plângând la notar și mi-a urat tot ce se poate mai bine, mi-a zis ai grijă cu cine te cuplezi să nu fie vreun nebun. A fost prea multă tăcere între noi și fiecare aștepta să fie tras. "

FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni