• Emisiuni
  • La Măruță
  • Jorge, prima apariție la TV după ce s-a accidentat la Survivor! Cum se simte artistul acum

Jorge, prima apariție la TV după ce s-a accidentat la Survivor! Cum se simte artistul acum

Jorge a fost nevoit să părăsească competiția din Republica Dominicană după ce s-a accidentat grav pe traseu. Artistul s-a ales cu ruptură de menisc, iar acest lucru i-a determinat pe medici să îi interzică revenirea la jocuri. 

Cântărețul a ajuns acasă, după ce săptămâna trecută s-a rănit grav în timpul jocului de Imunitate de la Survivor România. Invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, acesta a vorbit despre starea sa de sănătate, dar și despre conflictele din junglă.

„Cu sănătatea sunt într-un picior. Sănătatea emoțională e cea care doare cel mai tare pentru că eu am plecat frustrat de acolo și nervos și neliniștit din prisma faptului că m-am accidentat. Eu chiar mă simțeam bine acolo, chiar îmi plăcea. M-am simțit ca acasă.

De foarte multe ori am fost cu soția în Dominicană și era destinația mea de suflet”, a dezvăluit Jorge în emisiunea amintită.

Cât despre conflictul pe care l-a avut cu DOC, artistul a dezvăluit: 

„După discuția în care am fost numit „șerpălău”, s-au cerut și niște scuze. DOC runcă niște apelative despre oameni. El are un debit verbal foarte mare și vorbește încontinuu”, a început Jorge discuția despre DOC.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni