• PRO TV
  • Joe Biden a dansat cu nepotul în brațe la concertul de inaugurare. Micuțul Beau a furat toate privirile

Joe Biden a dansat cu nepotul în brațe la concertul de inaugurare. Micuțul Beau a furat toate privirile

Joe Biden a dansat cu nepotul în brațe la concertul de inaugurare. Micuțul Beau a furat toate privirile

După ceremonia de investire în funcția de președinte al Statelor Unite, Joe Biden și familia sa au urmărit de la televizor concertul dedicat acestei zile. Noul președinte l-a ținut în brațe pe nepotul său de opt luni, dansând pe melodia ”Lovely Day”, interpretată de Demi Lovato. 

Bebelușul este fiul lui Hunter Biden, în vârstă de 50 de ani, și al soției sale sud-africane, Melissa Cohen, în vârstă de 32 de ani. Perechea s-a căsătorit în mai 2019, la două săptămâni după ce s-au întâlnit pentru prima dată, iar fiul lor s-a născut în martie 2020. Micuțul Beau a fost numit după fratele lui Hunter, care a murit de cancer la creier în 2015, la 46 de ani. 


Miercuri seara, președintele a dansat cu el în brațe, după piesa ”Lovely Day”, spre încântarea celor din jur.  Puțin mai devreme, bebelușul a fost prezent pe scenă cu părinții săi, pentru a urmări jurământul bunicului.



Vezi aici video cu președintele și nepotul lui: 



La ceremonia de inaugurare au fost prezente și multe vedete, printre care Jennifer Lopez, Katy Perry și Lady Gaga, dar și foști președinți americani și primele doamne: Barack și Michelle Obama, Bill și Hillary Clinton, George Bush Jr. și soția sa Laura. Donald și Melania Trump au ignorat acest eveniment.


 
Lady Gaga a fost cea care a interpretat imnul Statelor Unite. Cântăreața era vizibil emoționată, încât la un moment dat au fost observate lacrimi pe obrazul ei. (vezi galeria foto)
 


Sursă foto: Getty Images, Twitter

Vezi și: I like IT - Platforma KinderPedia: cum îi ajută pe elevi, profesori, dar și pe părinți





 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni