• PRO TV
  • Jennifer Love Hewitt a împlinit 43 de ani. Cum arată în prezent protagonista din „Heartbreakers”

Jennifer Love Hewitt a împlinit 43 de ani. Cum arată în prezent protagonista din „Heartbreakers”

Jennifer Love Hewitt a împlinit 43 de ani. Cum arată în prezent protagonista din „Heartbreakers”

La 43 de ani, pe care i-a împlinit astăzi, Jennifer Love Hewitt se poate mândri cu o carieră strălucită și cu o familie fericită. Actrița, care a făcut furori cu prestația sa în „Heartbreakers” (Cum să cucerești bărbații), este la fel de grațioasă și atrăgătoare ca și acum 20 ani. 

Jennifer Love Hewitt a intrat în lumea cinematografiei la 10 ani, fiind distribuită într-o emisiune TV pentru copii. La maturitate, actrița cunoaște celebritatea internațională odată cu apariția în filmul „Heartbreakers”, unde interpretează rolul lui Page, fiica lui Max (Sigourney Weaver). De-a lungul anilor, Jennifer a jucat în peste 60 de filme și a fost câștigătoarea a 10 premii importante pentru cariera ei. Spre exemplu, în 2008, a fost desemnată „Cea mai bună actriță de televiziune” pentru rolul din serialul „Ghost Whisperer”. 

Cel mai nou film în care o poți vedea pe Jennifer Love Hewitt este serialul „9-1-1”, unde interpretează rolul lui Maddie Kendall, care lucrează la un dispecerat din Los Angeles. 

Jennifer Love Hewitt este căsătorită cu actorului Brian Hallisay. Cei doi au împreună trei copii: o fetiță de 8 ani, Autumn James; un băiat de 6 ani - Atticus James și un alt băiețel, în vârstă de 5 luni, Aidan James. 


Sursă foto: Getty Images,  Instagram/ jenniferlovehewitt
Vezi și: Experiență gastronomică cu peripeții pentru Corina Caragea: „Dă-te mai încolo, că e periculos”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni