• Emisiuni
  • La Măruță
  • Iulia Vântur, despre celebra gafă în care a spus că e la "Surprize, surprize", deși prezenta "Dansez pentru tine"

Iulia Vântur, despre celebra gafă în care a spus că e la "Surprize, surprize", deși prezenta "Dansez pentru tine"

Iulia Vântur, întoarsă în România pentru o scurtă perioadă de timp, a trecut și pe La Măruță, a făcut față unor provocări, a povestit despre Salman Khan, dar și despre planurile ei profesionale.  

Iulia Vântur a povestit: 
 
„Unde am mai fost? Londra, Dubai, Turcia, State, am avut turneul. Nu știu, am călătorit în lung și în lat. Mi-ar plăcea să am și în Iași, la Constanța.

Îți dai seama ce frumos ar fi să am un concert la Iași, în orașul meu natal? Ce mândră aș fi, cred că ar fi cel mai important concert pentru mine. Eu cânt în Hindi, asta e specialitatea mea. Străineza care cântă în hindi. Aș putea să cânt Trandafir de la Moldova.”, a spus Iulia Vântur la Pro Tv.
 
La „Roata Provocărilor”, Iulia a fost pusă și în situația de a dansa 30 de secunde pe o melodie în hindi și s-a descurcat de minune. Cătălin Măruță i s-a alăturat, după care a întrebat-o pe artistă dacă pot sa danseze și un blues:
 
Iulia Vântur a vorbit și despre părinții lui Salman Khan, dar și despre documentarul pe care îl realizează despre acesta din urmă:
 
„Documentarul trebuia să fie cu o singură parte,dar are cinci episoade, nu poți spune atâtea într-un singur episod. (...) Tatăl lui este o legendă în industrie, ca scriitor. Doamne ajută să-i dea Dumnezeu putere și să trăiască cât mai mult, e un om extraordinar, un om de la care ai ce să înveți. El este cel care a reușit, împreună cu mama, părinții lui sunt extraordinari și au reușit să construiască o familie atât de unită și atât de frumoasă.Tatăl lui, cu numele pe care îl avea, e atât de bun. Este un scriitor legendar în industrie. Reușea să vândă filmele cu numele lui pe afiș."



 

Iulia Vântur a povestit și despre cea mai penibilă întâmplare prin care a trecut pe vremea în care lucra în televiziune. Atunci când prezenta Dansez pentru tine alături de Ștefan Bănică, fostul soț al „Zânei Surprizelor”, a făcut o gafă care a urmărit-o mulți ani.
 
„Am ocazia să vă explic acum. În sfârșit, după atâția ani de zile, în care s-au spus diverse, am ocazia acum, la Măruță, să-mi facă dreptate și să-mi spun adevărul. Eram la Dansez pentru tine, ediție specială și ofeream toate premiile pentru concurenții noștri.

Erau atât de multe și toată seara aia am spus: ‘Și mai avem o surpriză. Și mai avem o surpriză’. La un moment dat, când vorbeam, Mona Segal îmi explică în cască că mai avem o surpriză și eu am zis: ‘Și aici la Surprize, Surprize!’. Pentru că era surpriză după surpriză. Dar eu nu m-am crezut niciodată la Surprize, Surprize, știam că sunt la Dansez pentru tine. A fost după cu..surprize. Ștefan era obișnuit atunci cu surprize acasă...Nu am primit amendă, penalizare, am râs cu toții”, a povestit Iulia Vântur.

FOTO: INSTAGRAM IULIA VANTUR

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni