• PRO TV
  • Iulia Albu, despre rochia Valentino purtată de Sorina Pintea pe șantier: “Este de un penibil greu de imaginat”

Iulia Albu, despre rochia Valentino purtată de Sorina Pintea pe șantier: “Este de un penibil greu de imaginat”

Iulia Albu, despre rochia Valentino purtată de Sorina Pintea pe șantier: “Este de un penibil greu de imaginat”

Criticul de modă Iulia Albu a analizat ținuta controversată purtată de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, pe șantierul Spitalului Județean de Urgență „Constantin Opriș” din Baia Mare. 

Aceasta și-a făcut apariția într-o rochie roșie Valentino, în valoare de 2100 de euro.

“Sorina Pintea, ministrul Sănătății a verificat astăzi modul în care sunt utilizate fondurile alocate de Ministerul Sănătății la Spitalul Județean de Urgență „Constantin Opriș” din Baia Mare”, scrie site-ul oficial al instituției. 

A făcut-o pe tocuri înalte și într-o rochie de designer.

Iulia Albu a analizat, pentru protv.ro, ținuta ministrului. “Ținuta Sorinei Pintea este de un penibil greu de imaginat, dând dovadă de un snobim greu de justificat, ca să nu spunem de o aroganță care frizează penibilul! Niciodată nu te duci pe șantier cu tocuri și cu rochie elegantă. Transparențele sunt de asemenea total deplasate și mă mir că doamna nu a avut și o poșetă de seară la această ținută”.

Foto: Iulia Albu

În schimb, Iulia Albu laudă aparițiile primului ministru, Viorica Dăncilă.

“Înțeleg că este greu să ții pasul cu doamna Viorica Dăncilă, căreia i s-ar putea reproșa orice, mai puțin afișarea unei ținute impecabile la fiecare apariție, însă recomand abordarea unui stilist cu pregătire în domeniu pentru a evita asemenea gafe monumentale”, spune criticul de modă.

Și Viorica Dăncilă a stârnit controvese la cea mai recentă apariție: într-o vizită în comuna Bogați a venit îmbrăcată într-o rochie Fendi, accesorizată cu broșă Chanel.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni