Iulia Albu aduce Marțea Neagră miercuri! Ce vedetă a fost taxată dur pentru o fotografie de pe Instagram

03 Februarie 2021, 17:54

Citeste mai mult despre: Iulia Albu, Martea Neagra, Oana Roman,
Autor: Alina Popa

Deși este miercuri, Iulia Albu a fost prezentă în emisiunea “La Măruță” pentru celebra rubrică “Marțea Neagră”. 

După câteva glumițe cu actorii Mihai Bobonete, Costi Diță și Mihai Rait, criticul de modă a comentat câteva ținute ale vedetelor din România. A început cu Antonia, despre care a avut numai cuvinte de laudă. 

"Mie îmi plac fotografiile astea foarte puțin editate, făcute la sală. Mi se pare că este nevoie de asemenea fotografii pentru că să fim sinceri, nu toată lumea se duce machiată și nu ar trebui nimeni să se ducă cu machiajul pe față și părul făcut la sală”, a spus Iulia despre apariția Antoniei.

Criticul de modă a taxat dur o fotografie postată de Oana Roman pe contul de socializare. “Vreți s-o comentați voi? (…) Eram curioasă dacă și un bărbat ar vedea prima oară asta în imagine! Cum poți să te pozezi pe Instagram având băutură la vedere? Uitați-vă puțin. Este ridicol! Aceste licori se țin în frigider sau în locuri speciale. (…) În general, lumea influencerilor este foarte pestriță, iar noi avem norocul să trăim într-o țară care ne permite și să-i observăm în sălbăticie și în captivitate și să-i și comentăm. Oana Roman este una dintre persoanele care aspiră să fie influencer. (…) Nu sunt sigură că ea e persoana potrivită pentru asta, iar fotografiile pe care le postează sunt foarte modificate”, a spus Iulia Albu.

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies